L.O.L Surprise PETS


 
Wilma har i samarbete med AMO Toys fått testa deras nyhet L.O.L Surprise PETS. Samma upplägg som med de tidigare L.O.L Surprise bollarna där man får öppnar 7 lager full av överraskningar. En överraskning i varje lager tills man slutligen kommer in i mitten där huvudfiguren gömmer sig. I de nya gula bollarna med temat PETS hittar man nu alltså olika djur och innan man kommer in i mitten av bollen ska man då ta sig igenom 7 lager där andra överraskningar väntar. Sen är det bara att sätta igång och ta hand om sitt nya husdjur, ge den vatten i sin vattenflaska eller bada den och upptäck om den gråter, spottar, kissar eller byter färg.
 
 
L.O.L Surprise finns att köpa i de flesta leksaksbutikerna och större matvarubutiker.  

 
Wilma tok älskar dessa L.O.L bollar som hon själv kallas dom för, något hon upptäckte i höstas när hon satt och kikade på youtube i sin ipad när andra barn öppnade sina L.O.L Surprise bollar. Och ni ska veta att jag fick mig en riktig fundering när hon berättade att hon önskade sig L.O.L bollar av tomten i julklapp. Så det var för mig bara att googla fram vad det var för nått. Så nu när jag nyligen fick en förfrågan av AMO Toys om ett samarbete så var det ingen tvekan, klart att jag ville överraska Wilma med massor av L.O.L Surprise. Dessutom hade hon sedan tidigare inte testat på de nya med PETS tema, vilken blev en stor hit. Sandlådan med kattsand som kom som tillbehör till katterna i bollarna var extra uppskattat då vi har katter och kattlåda här hemma. Nu fick hon sina egna katter med tillhörande kattlåda.

-byErina, Allmänt, Barnprodukter, Wilma 2018 | |
#1 - - Anonym:

Hej! Såg att du bloggat om GPS-klockan North! Jag har precis köpt en sån men förstår inte hur man fyller i pinkoden till Sim-kortet. Tycker att instruktionsguiden har mkt mer att önska. Vore så tacksam om du kunde hjälpa mig!

Upp