Wilma in wonderland


God Morgon lördag, hoppas ni har lika fint väder hos er som vi här i Karlstad vaknade upp till. Strålande solsken och det sägs även att det ska bli upp mot 19 grader varmt idag, ja det är nästan så man känner sig lite bortskämd såhär dagen innan vi går över till oktober månad. 

Min lilla Wilma i underlandet, jag verkligen tok älskar denna bilden. Dock blev det ingen förstorning av denna bilden just nu då jag ville ha två stående tavlor. Men jag kommer även göra en förstorning av denna bilden framöver.


Ni som följer mig på Instgaram har säkert sett att jag senaste veckan lagt upp helt fantastisk magiska bilder på Wilma. Jag jag blir riktigt stolt av att veta att det är jag som lyckats fånga dessa bilder på min lilla linslus. Och bilderna är faktiskt några av de finaste bilder jag tagit om jag får säga det själv. Nog för att jag är självkritisk, men ibland lixom får man till det där lilla extra som man blir riktigt stolt över. Så nu på morgonen har jag passat på att beställa 2 nya stora canvas tavlor på två av bilderna som jag tog på Wilma förra veckan. Och för att tavlorna ska passa in med vår inredning här hemma så har jag valt att göra bilderna svartvita. Ja jag tror det kommer kunna bli riktigt snyggt för bilderna är verkligen magiska. 

Dessa två bilder är det alltså som kommer få pryda någon av våra väggar här hemma. -byErina, Erina Fotograferar, Fotografering av barnen, Wilma 2017 | canvas tavla, förstorning av bilder, i underlandet, in wonderland, magiska bilder | |
#1 - - Helena R:

Du tar så fina kort på barnen ♡ Du är så duktig ♡

Svar: Men tack snälla du vad glad jag blir.
Erina Tomasson

#2 - - Anonym:

wow, bilderna är så magiska och du är fantastiskt duktig på att ta kort

Upp