Påfyllning av favoriter

Detta inlägg är reklam för parfym.se och innehåller annonslänkar.

I samarbete med Parfym.se så har jag fått hem lite olika produkter, jag har själv valt de olika produkterna så det mesta är favoriter som behövdes fyllas på här hemma. Men också en produkt som jag blev väldigt nyfiken på och ville beställa hem och testa. Sagt och gjort, jag har fått hem produkterna och eftersom jag redan testat alla (utom en) produkter tidigare så tänker jag att jag redan nu kan skriva om dom. För det finns ju också som sagt en anledning till att jag valde produkter som jag testat sedan tidigare och som jag också använder regelbundet. 

Först ut min topp två favorit parfym genom tiderna, anledningen till att jag inte valde min topp ett favorit är för att jag redan har den hemma och helt enkelt kommer klara mig ett bra tag till på den. Så denna parfymen som jag valde så tog min tidgare flaska slut i sommras, så jag ville såklart fylla på badrumsskåpet med en ny. Detta är en parfym från Cacharel som heter Amor Amor och den doftar så gott. En riktig söt parfym som jag så ofta får förfrågan om vad det är för parfym jag har på mig. Jag har berättat om denna parfymen så många gånger tidigare, och jag älskar den verkligen. 

Sen att jag valde parfym från just denna sidan beror också på att jag BARA beställer parfym härifrån, och har säkert gjort senaste 10åren. Taxfree släng er i väggen säger jag bara, det finns ingen sida som slår priserna som parfym.se har. Ja gå in och kika själva, ni kommer bli chockade när ni ser priserna. Just denna från Cacharel hittar ni HÄR. Vill samtidigt passa på att tipsa om att det finns så himla mycket parfymer för under 100lappen och även här hittar ni massor med parfymer som säljes runt 150kr

Nästa ut är denna underbara skapelsen, tacka dig som kom på olaplex. Denna produkten har hjälp mitt hår så otroligt mycket. Jag som blondin blonderar ju såklart håret vilket sliter otroligt mycket, ja många gånger efter en blondering så blir även håret som gummi. Men sen jag börja använda olaplex så har mitt hår ALDRIG varit som gummi efter en blondering och jag har heller inte märkt minsta lilla skillnad att håret precis genomgått en blondering som håret annars brukar ta väldigt mycket skada av. 

Jag använder olaplex 1vecka innan jag vet att håret ska blonderas och mer än så behövs inte för att skydda håret. Även om jag blonderar håret på salong så använder jag denna, då en olaplex behandling på salong kostar betydligt mycket mer pengar, dessutom räcker denna flaskan till många många behandlingar. 

Och anledningen till att jag blonderar mitt hår då och då kommer ni kunna läsa om under nästa bild. Det är alltså inte enbart för att jag vill ha ljust hår utan det finns en annan anledning.

Och här ovan ser ni anledningen till varför jag väljer att blondera mitt hår ljusare då och då. Jag vill nämligen inte bara var blond utan jag älskar att ha mitt hår grått. Ja ni vet det som blev så otroligt populärt förra året, medans min mormor inte alls kan förstå hur grått hår kan vara så populärt bland ungdommarna. MEN SNYGGT ÄR DET, med den rätta grå färgen. 

Och då använder jag färginpackning från Maria Nila där jag blandar färgerna vit och svart till en snygg grå färg som jag sedan lägger i håret och får en snygg grå ton på håret. 

Grå färg är ju tyvärr en färg som lätt rinner av håret och förvinner ganska fort, iallafall man om man vill att det ska va riktigt grått i hela håret. Så då tycker jag det är fantastisk att denna färginpackning finns som gör mitt hår grått och samtidigt vårdar jag håret med en grym inpackning.

Sen tänkte jag även berätta just varför jag också blonderar håret nån gång då och då, och anledningen är ju såklart för att jag vill få håret ljusare för att sedan lägga i den grå färginpackningen. En ljus grå färg som jag vill ha funkar ju inte att lägga i mörk hår, utan det behöver ha en ljus grund. Tänk er när ni ska blanda vattenfärg och använder vitt och svart, det behövs otroligt liten mängd svart färg för att det ska bli grått. På samma vis fungerar det när man ska få håret att bli grått. Det krävs en ljusare grund om man vill ha en ljus grå färg. Och samma sak gäller när jag använder färginpackningen från Maria Nila, jag använder bara en liten liten klick svart färg och resten av den vita. Därav också att det räcker med en liten burk med den svarta färgen och så har jag den större burken med vit färg. 

För er som vill bli gråhåriga men inte vill lägga så mycket pengar på det genom att gå till frisörsalong varje gång så är färginpackningen det grymmaste tipset. Se bara till att ha en ljus grund i håret att jobba med om du vill uppnå en ljusare nyans av den grå färgen. Sen när det är dags att använda färginpackningen så tvätta håret först med vanligt schampo (använd INTE balsam efter schamponeringen), schampo gör nämligen så porerna i hårstråna öppnas upp och lättare kan fånga upp färgen. Så när du tvättat håret är det bara att handdukstorka det och sen blanda ihopp en grå färg av färginpackningarna. Lägg i håret och låt det verka i 30-60min beroende på hur lätt ditt hår tar upp färg samt vilket resultat du önskar. Sen är det bara att skölja ur, i med lite vanligt balsam som stänger igen hårstråna igen. Och för er som färgar håret grått på salong är detta ett perfekt sätt att bevara den grå färgen på som annars lätt glider ur håret efter några veckor.

Och sist men inte minst är denna parfymen från Calvin Klein som jag var riktigt nyfiken på. Jag har som sagt använt och använder regelbundet alla produkter som jag visat ovan i detta inlägg. Men detta var en nyhet för mig som jag aldrig använt och heller aldrig doftat på heller. Men jag tycker flaskan var riktigt snygg och har även hört gott om den så jag var tvungen att testa den. Och den duger helt klart och doftar friskt och sött MEN jag står fast vid mina favorit parfymer. Det krävs en hel del för att en parfym ska klätta sig upp på min topplista bland mina absoluta favorit dofter där The One från Dolce & Gabbana är den absolut ledande doften, tätt följt av Cacharel:s doft Amor Amor som jag visade högra upp i detta inlägg, ja ni sen den även till höger på denna bilden ovan. 


-byErina, Jag tipsar, Shopping, Skönhet/beauty | billig parfym, cacharel amor amor, calvin klein, färginpackning, gråhårig, maria nila, olaplex, olaplex hemma behandling, parfym.se, så får man grått hår | |
#1 - - Anonym:

håller med dig om olaplex, den är grym

Upp