Ny klädstång


Inlägget är i samarbete med Jollyroom.se
 
För en tid sedan så fick jag nog på klädställningen som vi hade i Wilmer rum, vi hade haft den i över 3års tid och det kändes både som att Wilmer hade växt ifrån designen på den. Men också att jag alltid fick pressa in alla hans tröjor på stången.

Så för någon vecka sedan passade jag på att uppdatera klädstången till Wilmers rum och anledningen var just för att den här nya är 10cm bredare än den tidigare vi hade. Nu låter kanske inte 10cm så mycket, men det var verkligen precis det som behövdes för att hänga in alla hans tröjor på stången. Sen känns själva designen på den nya mer stilren och passar hans rum så mycket bättre. Gillar även att det sticker ut en liten bit av själva stången på varje sida, perfekt att hänga ryggsäcken på. Och såklart den lilla skoställningen längst ner där man kan ställa upp mystofflorna tex eller som i detta fall fick fin stövlarna agera "modell "på bilden. 


-byErina, Barnprodukter, Barnrum | alice och fox, barnrum, jollyroom.se, klädställning, klädställning till barnrum, klädstång, klädstång i barnrum | |
#1 - - norrbotten emma:

snyggt och stilrent =)

ha en bra dag
kram

Svar: Tack och tack detsamma :)
Erina Tomasson

Upp