Vinterjackor till barnen - Check

Inlägget är i samarbete med lekmer.se 

 
Wilmer och Wilma har fått hem så fina vinter jackor från lekmer, den rosa är verkligen en stor stor stooor favorit som jag visat er tidigare och tipsat om. Älskar det där lilla extra på jackan med volangen nertill och sen färgen är alldeles sådär underbart ljusrosa och den lurviga och gosiga pälskragen är så fin. Och Wilmers jacka så föll jag för färgen, en ljusare vinterjacka som sticker ut lite men som ändå är lekvänlig. Ja vi är riktigt nöja med båda två. Då den rosa jackan varit så otroligt populär så har den tyvärr näst intill redan sålt slut, men den finns kvar i en storlek just nu. Håller tummarna för att det kommer påfyllning av storlekarna på den, självklart kommer jag såfall säga till då jag vet att ni är många som vill köpa den men som inte han med innan det tog slut. Den beiga jackan hittar ni förrästen i flera olika färger, tror den finns inte mindre än fem olika färger. 

Den beiga jackan är otroligt rymmlig och rymmer verkligen lager på lager kläder under jackan till vinterns kyligaste dagar. Då jackan är helt ny tycker jag att den gör sig lite orättvis på bild just nu, då den lixom inte ännu riktigt hunnit forma sig utan ser lite stel ut på bild. Men bara vi hunnit använda den lite så kommer den forma sig och sätta sig bättre efter kroppen. Wilmer är 116cm och har storlek 120 i jackan. 

Den rosa jackan däremot tycker jag är ganska normal, måste man välja nått så är den såfall mer åt det mindre hållet än att den är stor. Den är otroligt välstoppad i fodret men ändå fluffig så jag tror därför också att jag luras lite att den ser ut att vara mindre än vad den är. Jackan är stor favorit och kommer utan tvekan bli välanvänd i vinter, och Wilma tokälska den och blev så himla glad idag när jag visade henne sin nya vinterjacka. Wilma är 110cm och har storlek 120 i jackan.  
-byErina, Wilma 2017, Wilmer 2017 | jacka med volang, kuling, lekmer, lekmer kuling, vinterjacka, vinterjacka med volang | |
#1 - - tessochlex:

Så fina jackor, och helt underbara bilder 💕

Svar: Tack snälla du vad glad jag blir.
Erina Tomasson

#2 - - Sandra Rosén Dahlgren:

Fina! Skulle vilja ha den rosa själv ju, nedra typiskt att man är vuxen... ;) :)

Upp