Höst fotografering 2017Idag tog jag äntligen tag i något som lixom legat och stressat mig ett tag, att ta årets höstbilder på barnen. Just höstbilder så är det mycket som ska stämma in. Dels att barnen ska va friska såklart då det annars går så mycket förkyllningar såhär års, men sen ska såklart vädret också stämma in för hösten bjuder ju tyvärr på en hel del regn. Vi har försökt få till en fotografering hela denna veckan men så precis när vi ska ha åkt iväg så har det börjat regna eller de dagar det inte regnat så har vi haft andra saker inplanerade. Sen detta med att man ska vänta till det perfekta tillfället när det är mycket löv på marken, inte för lite löv kvar på träden och såklart att färgerna fortfarande är färgglada på de löv som är både på marken och träden. Och dessutom ska man tajma in att komma iväg medans löven fortfarande ligger kvar på marken innan någon varit där med lövmaskin och smalat upp dom. 

Men så idag fick vi äntligen till det. egentligen var vädret alldeles för soligt idag men vi lyckades knäppa några snabba bilder medans solen var bakom några av de få moln som fanns på himmlen. Och så hitta vi en plats i statsträdgården här i stan där vi kunde gömma oss under massa träd så det inte var strålande solsken rakt ner på barnen. Ja jag lyckades med andra ord få till några höstiga bilder på barnen, ja inte bara mina barn utan dessutom hade jag fem huliganer framför kameran då Wilmer och Wilmas tre kusiner också var med. Bilder på alla fem barnen kommer upp i ett egen inlägg här imorgon eller på måndag, fram tills dess bjuder jag på några bilder på Wilmer och Wilma som jag han knäppa innan kusinerna kom och gjorde dom sällskap. 

Vi var faktiskt på exakt samma ställe förra året när jag tog höstbilder på barnen, dom bilderna hittar ni HÄR. Vill ni kika tillbaka ännu längre bak så hittar ni bilderna vi tog 2015 HÄR och bilderna från 2014 HÄR

Wilmer har en halsduk från Pomp delux, tjocktröja från Zara, tröja under som sticker fram från Lindex, byxor från kappahl och skor från Kavat. 
Wilma har halsduk från lindex, klänning från newbie, väst från h&m, knästrumpor från minibowtie4you och skor från skopunkten. 

 

-byErina, Erina Fotograferar, Fotografering av barnen, Wilma 2017, Wilmer 2017 | höst bilder, höst fotografering | |
#1 - - Helena R:

Jätte fina kort !

Upp