Finaste regnkläderna

I samarbete med Jollyroom.se

 
För två månader sedan när jag besökte barnmässan här i Karlstad så fick jag i Jollyrooms monter se att dom hade med sig några kommande nyheter som dom visade upp på plats, super fina regnkläder i pastell färger med leopard mönster. Jag föll ju pladask såklart, verkligen så så sååå fina, och nu äntligen har barnen fått hem ett varsit sett av dessa regnkläder. Ett i färgen Soft Green till Wilmer och ett i färgen Soft Pink till Wilma. 

Vi har ju haft så otroligt fint väder hela förra veckan, men så i söndags så kom regnet. Enligt vädret på min mobil skulle det regna hela dagen, något jag tänkte skulle vara ett perfekt  tillfälle att passa på att fota de fina regnkläderna. Men ja, vi han i princip inte mer än ut innan solen sken igen, så istället åkte vi iväg till hamnen och lät barnen springa omkring vid vattnet och plaska med fötterna och springa runt vid vassen medans jag tog lite kort.

 
 
Regnkläderna säljs i dubbelstorlekar så jag har faktiskt samma storlek till båda barnen, storlek 110/116 och det passa perfekt både till Wilmer som är 117cm och Wilma som är 111cm. Jag tänkte först om jag skulle ta storlek 122/128 till Wilmer, men tur var väll att jag inte gjorde det för det hade han förmodligen drunknat i. Så storleksmässigt så skulle jag säga att kläderna är lite större och rymmliga. Fick även se på hemsidan att regnkläderna är prissänkta just nu med 35% rabatt :) 
 
-byErina, Erina Fotograferar, Fotografering av barnen, Jag tipsar, Wilma 2017, Wilmer 2017 | barn fotografering, regnkläder, regnkläder i pastell, regnkläder med leopardmönster i pastell | |
Upp