Provar nya regnkläderna i duschen


I samarbete med Jollyroom.se
____________________________________

Förra veckan kom det hem ett paket med regnkläder till barnen, otroligt passande då vi veckan innan fick en lite reminder hur snabbt barnen växer, detta när är vi insåg att dom växt ur sina tidigare regnkläder i samband med att vi skulle packa ner det i ryggsäcken för att ta med till dagmamman. Så mer pasande kunde det knappast bli. 

Såhär i efterhand när jag fick se regnkläderna ångrar jag nästan lite att jag inte tog leopard mönster till båda barnen. För det var verkligen så mycket finare i verkligheten än på bild och sen gillar jag ju att syskonmatcha barnen just när det kommer till utomhus kläder. Men Wilmer var super nöjd över sina nya regnkläder också med den gula dragkedje detaljen. Och ännu mer nöjda blev barnen när jag sa att vi skulle hoppa in i duschen med regnkläderna på för att ta lite bilder. Det började bra, för att sedan spåra ur totalt. Vad trodde pappa T egentligen att vattnet inte skulle hitta in innanför regnkläderna även när han spruta vattnet uppifrån *haha* Men kul hade dom iallafall och det är väll huvudsaken, även om jag hade ett helt badrum att torka upp i sen. 

 
 -byErina, Barnkläder - Pojk, Barnkläder - Tjej, Barnprodukter, Wilma 2017, Wilmer 2017 | jollyroom, leopard regnkläder, nordbjörn, regnkläder | |
Upp