Inatt åker vi

 
Våra älskade juveler är lämnade hos Tommys farmor och farfar och för första gången så var det riktigt jobbigt att lämna bort barnen och det är fortfarande såklart, dom har aldrig varit borta från oss så länge som det kommer bli nu ända till på söndag. För Wilmas del så är det inga bekymmer men Wilmer tror jag tyvärr kommer tycka det är jobbigt. Men dom är inställa på att dom ska vara där i 5dagar och jag har till och med gjort ordning en liten nedräkningslapp, där dom varje morgon kan kryssa för en ruta som räknar ner från 5 till 0 när vi kommer hem igen.

Vi ska ta tag i att fixa det sista här hemma innan vi går och lägger oss. Det blir en tidig kväll för oss då vi ska åka mot Landvetter redan vid 02 inatt, så jag hoppas vi hinner hoppa i säng redan vid 19tiden. Flyget går 07.25 imorgon bitti men då vi har 3timmar till Landvetter så vill vi vara ute i god tid om nått skulle hända längs vägen, så det inte blir som i sommras när vi checka in bagaget med inte ens 1min marginal. En panik slagen Erina som nästintill grät i bilen som försökte förklara för Tommy att dom inte gör undantag om man kommer för sent, utan 1 timma innan avresa är det som gäller när man ska checka in. Så det slutade med att vi fick ställa bilen precis utanför ena ingången till Landvetter, så olagligt som det bara kunde bli och sen fick vi springa in och checka in bagaget för att sedan snabbt ut till bilen igen och åka och parkera den. Vi var även sena till gaten (7min innan flyget skulle lyfta) och sist på flygplanet. Så nä det gör jag inte om igen, nu gäller att vara ute i extra god tid.

Förrästen så har jag ännu inte bestämt mig om jag kommer ta med mig datorn till London eller inte. Tar jag med datorn så vet jag att jag inte ens kommer ha tid att lägga upp några bilder/inlägg, men tar jag inte med den så kommer jag ångra mig när man har lite dö tid på kvällen innan man ska lägga sig. Vi får se om datorn följer med eller inte, men annars har jag förberett några tidsinställda inlägg här som kommer komma upp. 


-byErina, Allmänt | |
Upp