Minitude i barnrummet


Inlägget är i samarbete med Jollyroom.se
__________________________________________

 
För inte alls länge sedan så fick Jollyroom in ett helt nytt märke, ett märke som är deras egna som riktar sig till barnrummet. Färgerna på dessa produkter av märket Minitude som det heter går i svart och vitt/benvit, precis som i Wilmers rum. Så när vi fick frågan om att fota några av deras produkter kunde jag såklart inte tacka nej. Jag valde då att få hem en väggdekoration, 2pack förvaringskorg, 3pack förvaringskorg och en matta.

 Här ser ni förvaringskorgarna som kommer i 2pack, dessa finns även i flera utföranden med olika djur. Och som ni kan se har jag ännu inte bestämt mig för vad vi ska ha i dom, men att ha för mycket förvaring i ett barnrum går ju knappast så nått ska vi allt hitta på som kommer få sin plats där i. 

Den super fina mattan med hopphage, barnen kommer Ä-L-S-K-A denna! 
(mattan är för övrigt prissänkt med 33% just nu)

 Tre små förvaringskorgar som kommer i 3pack, även dessa finns i flera utföranden med olika djur. Dessa tycker jag själv är perfekta för småsaker som man enkelt kan slänga i men så att det ändå ser snyggt och städat ut. .

 Och så denna väggdekoration i metall som jag förälskade mig i direkt. Som många vet så är jag tokig i metallsaker, ja det kvittar nästan vad det är bara det är i metall. Denna är tanken att den ska få komma upp på ena väggen i Wilmers rum, men då jag inte bestämt vart den ska sitta ännu så ställde jag den lutande mot väggen sålänge. Även denna finns i andra utföranden/djur, men björnen var den jag föll pladaskt för. 


En stor tumme upp för jollyrooms nya märke Minitude som träffa mig mitt i prick vad jag gillar till barnrummet.


-byErina, Barnprodukter, Barnrum | barnrum, barnrumsinredning, inredning, jollyroom, minitude | |
Upp