Min lilla vattenkopp


Dagen efter vi åkte till London så fick vi i fredags ett telefonsamtal från barnens gammelfarmor och gammelfarfar, dom misstänkte att Wilma hade fått svinkoppor och ville såklart berätta det för oss. Men då barnens kusin Kevin hade haft vattkoppor för 3v sedan så viste jag på en gång att det inte var några svinkoppor utan det var vattkoppor som Wilma hade fått, vilket jag även kunde konstatera när Wilma visade upp sina prickar när vi skypade.
 
Så en avslutad och lyckad semester i London började med vab, jag får hålla mig på hemmaplan med Wilma hela veckan tills prickarna är borta. Tur nog så verkar det vara en otroligt mild variant av vattkoppor, knappt 20prickor på hela kroppen och Wilma är inte ett dugg påverkad utan hon är sitt vanliga jag. Ja prickarna verkar inte ens klia på henne eller störa det minsta lilla, vilket känns otroligt bra.

Som sagt, en väldigt mild variant av vattkoppor då man på bild här inte ens kan skymta en enda prick.


Vi har inte vabat på 13månader och jag kan ju säga som såhär att mer lägligt kunde denna sjuk veckan inte komma, jag är så trött och sliten efter London resan så för första gången kan jag helt ärligt säga att det är skönt att va hemma med sjukt barn, för som sagt så känns Wilma inte ens sjuk förutom att hon har sina röda prickar lite här och var på kroppen och behöver hållas på hemma.


-byErina, Allmänt, Wilma 2017 | |
Upp