Min 30års present


I måndags när vi kom hem efter jobbet stod vi alla samlade i hallen och höll på ta av oss ytterkläderna när Tommy säger att han har en sak som han vill berätta. Först berättar han för barnen att dom ska få bo hemma hos farmor och farfar i några dagar, och dom skrek såklart jaaaa rakt ut och hade helst velat åka dit på en gång. 

Jag han aldrig ens fråga varför innan Tommy sedan berättar att han bokat en resa som jag skulle få som 30års present, samtiidgt som jag blev hur glad som helst så började tankarna att snurra. Och inte minst att han "våga" boka en resa helt på egen hand utan min vetskap, för han vet ju mycket väl att jag är ett kontrollfreak och vill ha koll på precis allting, Men ibland får man tydligen släppa lite på tyglarna och bara inse att jag varken kan eller måste inte ha koll på allt. Vad jag där och då när vi stod i hallen fick veta är att vi kommer åka iväg på min 30års dag 9mars till landvetter med okänd destination, en weekend tors-sön. Och jag hade ju mer eller mindre redan räknat ut vart det skulle bära iväg, eftersom han vet att jag så gärna vill till denna staden. 

Vi kommer bo på Doubletree Hilton London West End som ligger otroligt bra till precis vid British Museum, och gatan nedanför ligger oxford street och bara 4-5 kvarter bort har vi Madame Tussauds och även gångavstånd till både Big Ben, London Eye, Buckham Palace, Hyde park osv. 


Så igår bekräftade han att jag hade gissat rätt, att vi imorgon åker till LONDON!!!!! Alltså jag är så glad, nervös, stressad, överväldigad och ja allt på samma gång. Så hela dagen igår satt jag och bara googla och sög in så mycket info som jag bara kunde, och jag bad även mina följare på Instagram och råd och tips där kommentarerna vällde in. Så jag är betydligt lugnare nu, men klart det är lite skräckblandad förtjustning att åka iväg till en storstad som London första gången och sen på egen hand klara sig när man landar på flygplatsen. Vi är ju så vana med charter där allt med resa, transfer osv är bokat och klart men nu ska vi lixom på egen hand ta oss från flygplats till hotell och sen runt London under helgen för att besöka massa ställen som vi hoppas hinna med. Men det kommer nog gå super bra, enda jag egentligen är orolig över nu är om det skulle vara stopp i trafiken eller liknande den dagen man ska åka hem och kommer för sent till flyget, men vii får med andra ord åka i god tid innan. 

Nej men detta ska bli riktigt kul, och detta var verkligen inget jag hade förväntat mig heller att jag skulle få detta som 30års present, så min älskade Tommy överraskade mig verkligen. Taggad till max så har jag precis bokat biljetter till bla Madame Tussauds och London Eye. Har även fyllt anteckningarna i min mobil med massa bra info om olika ställen vi vill besöka med all info om öppettider, adress, vilken buss eller tunnelbana man ska ta osv osv. Så mer förberedd går det kanske inte bli just nu. Men nu ska jag fortsätta förbereda mig på hemmaplan, har en hel del som ska göras innan vi inatt beger oss iväg till Landvetter. 

-byErina, Allmänt, Högtider, Resa | london | |
#1 - - Anonym:

Va kul ha det gött, skickar ett Grattis i morgon från Gran Canaria 😙🤗💕

Svar: Ha det så gött där borta Mamma :)
Erina Tomasson

#2 - - Helena R:

Va kul och skönt att komma iväg bara ni ♡

Svar: Både jag och nej faktiskt, vi har varit och lämnat barnen nu och det känns jobbigt att dom ska vara ifrån oss så länge :(
Erina Tomasson

Upp