Barnmässan Karlstad - Goodiebags

Detta inlägg innehåller reklam för olika utställare från Barnmässan i Karlstad
________________________


Vilken fantastisk dag vi haft på barnmässan här i Karlstad, tanken var att idag ta en snabbis på några timmar på mässan men det slutade med att vi till och med blev kvar efter stängning. Mässan har varit bra tidigare år men detta året slog alla rekord. Mängder av nya spännande utställare, grymma mässpriser, goodiebags och inte minst alla fantastiska stationer för barnen. Det fanns verkligen allt och lite till att göra för barnen, allt från ansiktsmålning, hoppborg, brand skola där barnen får diplom, fotografering, bygga lego, tävlingar, leka med playdoh, måla, pärla och dessutom så mycket sago/teknade figurer som man stötte på överallt i mässhallen, och för att inte glömma bla babblarna och pippi långstrump på scen. Både jag och Wilma har haft en sån otroligt underbar dag som överträffade våra förväntningar som redan var otroligt höga innan vi kom dit. 

Någon systemkamera hade jag dock inte med mig på plats, men då mässan var så otroligt bra så tänkte vi att vi ska åka dit även på söndag. Dessutom han jag inte ens besöka alla montrar, så det får bli att beta av resterande på söndag. Jag som bloggare på mässan har även endel härliga goodiebags att hämta ut, några han jag och Wilma med under dagen men vi har några fler att besöka. Här nedan kan ni se innehållet i de goodiebags som vi fick med oss hem idag. 

Fantastiska Tallink Silja Line som varje år bjuder oss på ett värdebevis på en valfri kryssning.

Acrilex bjöd på kosttillskott, även schampo, badskum och hudkräm som luktar sååå gott. Schampot är verkligen att rekommendera att köpa. 

Fantastiska Ehrlin Publishing bjöd på böcker, ljudbok, kaffe och en mugg. "elefanten som så gärna ville somna" som vi fick som både bok och ljudbok verkar vara så fantastisk och nått jag ser fram emot att läsa för barnen. Detta är också en sån sak som jag rekommenderar och något jag själv skulle köpt på mässan om vi inte hade fått det i vår goodiebag.

Och härliga Aco som alltid tänker på våra små och bjuder på solkräm. I deras monter finns även möjlighet att vinna flera olika hudvårdsprodukter för både vuxna och barn. Bara att lämna telefon nummer i deras monter så ringer dom upp en vinnare varje timma. 

Från dejtboxen fick vi precis som det låter, en dejtbox. Spännande :)

En av mässans finaste montrar stod bakboxen junior för. Här fick vi bla förkläde, ugnsvante och lite små prylar att använda när man vill baka med sina barn. Bakboxen erbjuder även färdiga bakboxar som man kan köpa på mässan eller som man kan beställa hem genom deras hemsida, en box åt gången eller som prenumeration. En helt fantastisk box som gör det möjligt att baka även med de allra minsta barnen. Verktyg som passar till barn följer med i varje box och självklart alla ingredienser som behövs och allt uppmätt och klart. 

Ett för mig helt nytt märke, Herobility. Här fick vi gå loss i deras monter och själva välja ut tre produkter.

Barnens favoriter babblarna hitta vi hos Hattens Förlag där vi fick med oss massa kul till familjens minstingar. 

Apoteket bjöd på bla handtvål, tabletter, hudsalva och gottigheter till våra små

Hos medela fick vi med oss lite prova på produkter och en amnings topp som dessutom funkar lika bra även om man inte ammar. Utvärdering om amnings toppen kommer längre fram :)

En av mässans finaste monter, A Tiny Love Storys som helt klart är värt ett besök. Här finns även möjlighet för en grym tävling så kik gärna förbi hos dom om ni är på mässan. med oss hem härifrån fick vi en dregglis och must på äpple och rabarber.

Only For Heroes 

Badmössa, simglasögon och skor från fantastiska PAX. I deras monter hittar ni sjukt grymma mässpriser på PAX skor. Skor för endast 100kr och 200kr som annars har ett ordinarie pris lång över mässpriserna. Har ni inte möjlighet att besöka mässan så har jag även en rabattkod som ger 20% rabatt på ett köp av pax skor hos scorette.se med koden "PAXKARLSTAD" gäller från 24mars fram till 10april.

Hos Jollyroom kan alla besökare hämta ut goodiebag med lite blandat innehåll till barnen. Lego ELVES boken blev Wilmers favorit och Wilma hon dök direkt ner i Polly påsen. 

Grymma flaskor från KeepJar & hos Lipfish fick vi välja ett valfritt barnplagg, Wilma valde en rosa klänning med ugglor, även en ryggsäck och ett gossedjur följde med i goodiebagen. 


-byErina, BARNmässan | barnmässan, barnmässan karlstad | |
Upp