Ny cykel och tävling för er


Inlägg i samarbete med Lekmer.se
_____________________________________

Förra veckan fick Wilma hem en ny cykel då hon hade växt ur sin tidigare. Så nu passa vi på att gå till en 16" och Wilma är så himla glad och stolt som numera har en lika stor cykel som storebror. Jag velade lite först om jag eventuellt skulle välja en 14" till henne men tillslut bestämde vi oss för en 16" vilket visade sig vara ett riktigt bra val. Nu kan hon dessutom ha denna i några år framöver och vi slipper införskaffa ytterliggare en ny igen nästa år vilket vi hade behövt göra om vi hade valt en 14". 

 
Nu på sommaren brukar det dessutom bli endel kvällspromenader för oss, jag som spelar Pokemon Go går ut och fångar pokemon och barnen cyklar med på sina cyklar, och det var två små ben som fick jobba i ett oerhört snabbt tempo runt runt runt när Wilma trampa iväg på sin tidigare 12" cykel, att gå upp till en 16" tum har gjort så stor skillnad för hennes del. Det går både snabbare för henne, hon blir inte lika trött i benen och hon orkar cykla mycket längre sträckor. Vi är nöjda med andra ord både stora och små.

Cykeln är av märket STOY och är exakt samma märke som även storebror Wilmer har på sin cykel och samma märke som Wilma hade på sin tidigare cykel. Detta är det enda märket vi haft på barnens cyklar och då vi varit nöjda har vi inte sett någon anledning till att testa nått annat märke. Dessutom gillar jag att deras cyklar är enfärgade och stilrena och sticker ut lite ur mängden bland barncyklar som annars brukar ha både två, tre, fyra och fem olika färger, om det nu ens räcker. 

 
VILL DU VINNA EN VALFRI CYKEL AV MÄRKET STOY, LÄS HÄR NEDAN HUR DU SKA GÅ TILLVÄGA.

I samband med vårt samarbete med Lekmer så har jag även fått möjligheten att tävla ut en valfri cykel av märket Stoy till en av er. Vinnaren väljer själv om den önskar få hem en 12", 14" eller 16" i valfri färg. Tävlingen avslutas redan imorgon söndag och ni hittar tävlingen HÄR på min Instagram för er som är sugna på att vara med och delta. Alla tävlande har lika stor vinst chans och det spelar ingen roll om man har öppen eller låst profil. 

Lyckas inte just du vinna men ändå vill klicka hem en cykel av märket stoy så kan jag även passa på att tipsa att alla storlekarna och färgerna just nu är prissänkta med 30-45% rabatt, ni hittar alla modellerna HÄR. Anger ni dessutom rabattkod "10EXTRA1706" i kassan får ni ytterliggare 10% rabatt även på redan nedsatta priser. 


-byErina, Barnprodukter, Jag tipsar, Wilma 2017 | |
Upp