Kärlek till Anastasia

Inlägget innehåller annonslänkar
____________________________________________

Är ni som mig och tycker det rent ut sagt är super svårt att få till snygga ögonbryn, så bara måste ni testa Anastasias ögonbryns produkter. Jag är helt helt såld på dessa produkter och har verkligen gått från att tidigare haft två regnbågar som ögonbryn till att få till riktigt snygg form och färg. Jag har kört dessa produkter i flera månader nu och är så himla nöjd, och blir nästan lite arg på mig själv att jag inte testat detta tidigare. Men helt ärligt har jag heller inte haft nått intresse för hur ögonbrynen sett ut tidigare, men ett intresse som växt mer och mer.

 
När jag börja lära mig göra ögonbryn så är Anastasias ögonbryns mallan guld värt, efter några veckor med mallen plocka jag dom åt sidan och försökte mig på att måla på frihand, vilket under senaste månaderna utvecklat sig och bara blir bättre och bättre för varje gång. Sen är det klart att man alltid då och då har en "skit" dag men allt som oftast så blir det bra. Så nu när jag lärt mig göra en snygg form så är nästa steg att lära mig få den där snygga sotningen så ögonbrynen är ljusare på ena sidan (början) och sen mörkare ju längre ut man kommer. Men antar att det krävs endel tålamod innan jag kommer lära mig det. 

 
Men för er som har svårt att få till formen så vill jag verkligen rekomendera mallarna som finns, och detta är absolut inget som jag blir sponsrad av företaget på utan något som jag bara känner är ett måste att dela med mig av då jag tycker dessa produkter är så otroligt bra. 

 
Jag använder från Anastasia både deras mallar som kommer i 5pack så det finns en form för alla, dessa kan man självklart även använda om och om igen så det håller i all evighet. Sen fyller jag i brynen med en brynpenna som är sneddad (brow definer) suddar ut färgen och borstar brynen med en vanlig liten borste. Sen markerar jag kanterna så jag får jämna och fina kanter med deras dip brow som jag aplicerar med deras bryn borste (angled cut brush). Denna använder jag dock inte alltid utan mer vid specialle tillfällen, till vardags så tycker jag det räcker med den vanliga bryn pennan brow definer. 


-byErina, Jag tipsar, Skönhet/beauty | |
Upp