Förvaring till barnrummet

Inlägg i samarbete med Jollyroom.se
_______________________________________


Förra veckan så startade Jollyrooms stora kampanj Back To School, en kampanj fylld med mängder av erbjudanden inför skol och förskolestarten. Kampanjen pågår ända fram till 10augusti.

 

Bland annat finns det möjlighet att fynda förvaring till barnrummet som jag själv har till Wilmas rum, perfekta små 3pack boxar och 3pack väskor där man kan förvara småsaker som man gärna vill få undan så det ser städat och snyggt ut i rummen men som man också enkelt kommer åt när det ska användas. Denna typ av förvaring har vi använt oss av ända sedan barnen var små, men jag tyckte det var dags för lite nya färger på förvaringsboxarna och föll verkligen för denna gammeldagsrosa.

Sen måste jag även ge en tummen upp för denna typ av förvaring då barnen verkligen lär sig att lägga tillbaka sina saker och vet att varje sak har sin plats. Visst funkar det inte alltid det där med städningen, men dom vet iallafall vart sina saker finns och hittar det enkelt genom att ta fram rätt box. Och även om dom inte varje gång städar efter sig utan det är jag eller Tommy som får städa upp så underlättar det även för oss att enkelt plocka tillbaka alla saker när man har ett specifik plats för alla sakerna.

 

I dom runda boxarna förvarrar vi bland annat duplo lego i två av boxarna och barbie kläder och tillbehör i en av dom.

 

I väskorna förvarar vi shopkins, frost kort och i en av väskorna har vi alla möjliga småsaker man kan tänka sig. 

-byErina, Barnprodukter, Barnrum | barnrum, barnrumsinredning, barnrumsinspiration, jollyroom | |
Upp