Enkel, snabb, fin och super god somrig tårta

RECEPT FÖR EN TÅRTA, DU BEHÖVER:
- 1st förpackning tårtbotten med tre lager
- 1 förpackning citronfromage
- 1 förpackning vit chokladmousse
- 200g vit choklad
- 200g philadelphila ost
- 1 ask hallon

1. Börja med att blanda ihop citronfromage (en förpackning per tårta) Jag blandar pulvret med hälften mjölk, hälften grädde istället för bara mjölk då den blir mer fast och stadig på tårtan. (här går det åt 1,25dl mjölk och 1,25dl grädde per tårta)
2. Sen blandar jag ihop den vita chokladmoussen (en förpackning per tårta) och gör samma sak här att jag blandar pulvret med hälften mjölk och hälften grädde istället för bara mjölk. (här går det också åt 1,25dl mjölk och 1,25dl grädde per tårta)
3. Låt det stå i kylen ca 30minuter.

4. Smält 200g vit choklad över vattenbad, när det smält blandar jag ner lika många gram Philadelphia ost (200g per tårta) och blandar ihop detta. (spara gärna lite choklad till dekoration)

5. Plocka fram tårtbotten och lägg över all citronfromage på första lagret av tårtbotten

6. Och all vit chokladmousse över nästa lager tårtbotten

7. Sen lägger jag på sista tårtbotten och häller över blandningen från den vita chokladen och philadelphia osten.
8. Och sen är det bara att börja dekorera tårtan, jag använder choklad pinnar som jag ställer runt hela tårtan (ca 2 paket per tårta) och sen dekorerar jag med hallon, hallonblad och lite vit choklad uppe på tårtan.

såg riktigt god ut