En dag i Rottneros parkFörra veckan satte vi oss i bilen och tog oss en tur till Rottneros park, en biltur på ca 40min bort från karlstad. Vi har inte varit här på några år så jag tyckte det var dags igen, bara att få ta det lugnt, låta barnen springa runt i ny miljö, njuta av all fin natur, växter och framförallt Nilsholgersons äventyrspark där barnen lekte i många timmar. Jag passade även på att ta en hel del fina bilder på barnen i fin miljö.

 
HÄR hitter ni bilder från när vi var i parken 2013 och fotograferar här vid bron, så kul att se tillbaka på och se hur otroligt mycket barnen växt och utvecklats. 

 

 

Underbara ros trädgården, här luktar det så underbart av alla rosor
 
#1 - - Helena R:

Så fina kort på barnen och dig ♡
Vi har åkt varje år till Rottneros och ibland tagit rälsbussen. Och även passat på att ta bilen till dinner 45 och se Sunne.

Svar: Men åh, tänk att jag visste att det var nått mer jag ville göra när vi var i Sunne och det var ju ett besök på dinner 45 som jag hört så bra om, men glömde helt bort detta, TYPISKT!! Får hoppas jag har det i tankarna till en annan gång när man är där eller har vägarna förbi.
Erina Tomasson

Upp