Stalker?


I fredags möttes jag av ett meddelande på min insta direkt meddelande, en urgammal raggnings replik "tjena kexet, här står du och smular" som bara fick mig att undra vad fasen detta var för någon människa. När han även skriver att han sett mig där jag bor så börja tankarna att snurra så jag var lixom tvungen att svara honom.


Svaret jag sedan fick tillbaka fick mig att börja tänka ännu mer, vad fasen är detta för en människa. Är den en jäkla stalker jag har... meddelandena fortsatte trots att jag valde att inte svara tillbaka.


Jaha vet han vad jag har för bil, vart min parkering är, jag började bli lite smått orolig. Och trotts att jag inte svarade tillbaka så fortsatte meddelandena... Jag skrev samtidigt med två av mina vänner och bad en av dom att lägga till denna personen för att kunna snoka och se vad det var för någon, men han godkände inte förfrågan.


Han fortsätter och skriver och vid detta laget börja jag bli ännu lite mer orolig, inte nog med att han vet vart jag bor, så vet han även vart jag jobbar, vem en av mina kollegor är. Säger även att jag har träffat honom, att han sett mig på jobbet och när jag byter om och det värsta av allt när han ber mig kolla ut genom fönstret. Wtf står han utanför... jag går och låser dörren och så skriver jag till mina vänner jag samtidigt har kontakt med på messenger och frågar om råd om man kanske bör ringa polisen.


Sen läser jag detta och blir faktiskt orolig på riktigt, hur kan han veta så mycket om mig, är det en stalker. Jag ringer till Tommy som är på jobbet och berättar om killen som håller på och skriver och frågar vad fasiken jag ska göra.
 
I samma veva som jag har Tommy i telefon så skriver jag även med mina vänner på messenger och jag tar en skärmdump på senaste meddelandet och skickar till mina vänner. Varpå en av mina vänner ser på skrämdumpen att det är grönt högst upp på bilden (som det är när man pratar i telefon) och hon frågar mig då om jag pratar med polisen. Det tar ju ett tag innan jag svarar och när jag sedan går in på instagram igen för att se om denna killen skickat något mer så möts jag av detta. 

Då är det alltså min kära vän som jag samtidigt har kontakt med på messenger som bara har jävlats med mig. När hon såg att jag prata i telefon på skärmdumpen blev hon så orolig att det var polisen jag ringde till så hon avslöjade sig och skickade en bild på sig själv. WTF jäkla unge *haha* Alltså även om jag för stunden var orolig och tyckte det var sjukt märligt med en människa som hade så bra koll på mig så kunde jag lixom inte låta bli att skratta. Jag var så jäkla lurad och har inte skrattat så mycket på riktigt riktigt länge. Detta kommer jag leva länge på. Men en sak är säker, jag vet dock inte hur, men hon ska få igen *haha*
 
-byErina, Allmänt | |
#1 - - Joi:

Usch vilket osmakligt skämt. Fy tusan vad jag inte hade varit glad riktigt obehagligt

Svar: Det är en av mina absolut närmaste vänner så hon vet att jag tål en hel del annars hade hon inte gjort det. Detta blir nått vi kommer skratta åt länge framöver 🙊
Erina Tomasson

#2 - - Helena R:

Tur att det var en vän ... 😀

Upp