Pokemon GoVi har fått en pokemon kille bara över en natt. Det var förra veckan när en av Wilmers ena kompis hade pokemon kort med sig till dagmamman som han fick upp intresset. Redan samma dag på eftermiddagen åkte iväg till barnbutiken och en nöjd Wilmer gick därifrån som ägare till sina första pokemon kort. Och sen från ingenstans säger han att han även vill och och fånga pokemon, jaha tänker jag, hur vet han ens att det spelat finns. Men jag har varit sugen på pokemon go spelet ända sedan det kom, så nu tog jag tillfälle att ladda ner appen och strax därefter var vi ute och jagade pokemon i hela två timmar. 

Vet inte riktigt vart jag ville komma med detta inlägg mer än att man blir så himla stolt som mamma, och då menar jag inte stolt för att han börjat gilla pokemon utan för att man ser sitt barn växa och utvecklas. Tänk att han redan är fem år och börjar få egna intressen och att han själv kommer med ideer och berättar vad han vill göra.

Jag behöver dessutom ut och röra på mig mera så att följa med Wilmer ut och jaga pokemon tycker jag bara är kul, win win för oss båda lixom, även om det gärna kunde få vara plussgrader istället, och där är vi snart. 

-byErina, Wilmer 2017 | pokemon go | |
#1 - - Karolina Nilsson Grenabo:

Åh min son hade den besattheten av Pokemon Go i somras! :) Han var 5 år också då och man blir så fascinerad och förundrad över vad de fattar tekniken fort!

#2 - - Sofie:

Ser kul ut. Mina barn gillade korten när dem var mindre, men det fanns inte Pokémon Go. Om han gillar att leta efter saker får ni prova Geocach så himla kul för alla i familjen.

#3 - - Helena R:

Min son höll också på ett tag med pokemon med sina kompisar fast plötsligt slutade han bara ... var ett bra sätt att röra lite extra på sig !

Svar: Ja verkligen, så länge wilmer drar med mig ut på lite extra motion får han mer än gärna spela pokemon 😍😍
Erina Tomasson

Upp