LUCIA 2017


Igår var det dags för Lucia, en högtid som betyder väldigt mycket för mig. Eller egentligen vet jag inte varför den betyder så mycket, men det är en högtid som jag älskat ända sedan jag var liten. Det är så fint, mysigt och ja jag älskar den helt enkelt. 

 
På morgonen bjöd Wilmer tillsammans med hela hans skola på ett riktigt stort och mysigt luciatåg, vist känndes det inte så jätte personligt då hela skolan från förskoleklass ända upp till åk9 hade ett stort luciatåg tillsammans. Men det är ju ändå så fint och så stort att se sitt eger barn i sitt första lucia tåg i skol ålder. Det bjöds på riktigt fin sång och en liten mer modern variant av luciatåg. 


Sen på eftermiddagen var det dags för Wilmas luciafirande, som hon tjatat om detta hela veckan. Wilma har ju varit hemma och varit sjuk hela veckan, men jag ville inte ta ifrån henne denna dagen. Så trotts att hon haft feber på morgonen och var super snorig så tog vi oss iväg, och snorig... ja det var hon inte ensam om. Hälften av barnen var hemma och var sjuka och resterande som var med var nog alla mer eller mindre tappra hjältar som kämpat sig dit trots sjukdommar (fördelen med att vara utomhus och inte smitta någon) Men det var ändå så mysigt, och dom var så duktiga och kämpade på i regn ovädret och kylan. Och Wilma var så himla stolt efteråt. 

 
Och idag, dagen efter fick vi veta att hela 20 barn från Wilmas grupp hos dagmamman var hemma och var sjuka. Endast 4barn hade tagit sig dit idag och därmed bestämmde dom också för att stänga ner imorgon fredag och göra en stor sanering av baciller. Lika så fick jag veta att i Wilmers klass var inte ens dom halva klassen på plats i skolan idag. Så ja, här i karlstad går det en epedemi av sjukdommar, jag har då aldrig varit med om nått liknande innan. Så nu håller vi tummarna för att Wilmer får vara frisk, iallafall till imorgon fredag när han fyller år och på lördag när släkten kommer hit och ska fira våran 6åring.  
-byErina, Erina Fotograferar, Fotografering av barnen, Högtider, JUL 2017, Wilma 2017, Wilmer 2017 | Lucia 2017, lucia firande | |
#1 - - Sofie:

Vilka fina bilder! Och barnen är verkligen kopior av sina föräldrar!

Svar: Tack snälla, haha ja du är inte den första som säger det 😉😉
Erina Tomasson

Upp