Fotografering inför årets julkort


 Foto: Erina   ll   Redigering: Sara Lyckeqvist


Här kommer ett litet tjuvkik från helgens fotografering, den årliga vinterfotograferingen till årets julkort. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med bilderna och ljuset som kikar fram bakom träden... ja vi hittade verkligen en perfekt plats att ta kort på. Vi hade dessutom tur med vädret iallafall, för dagen efter fotograferingen vaknade vi upp till ett grått och trist Karlstad med grönt på marken och inte det minsta lilla vitt fanns kvar i varken träd eller på mark.

Vill passa på att tipsa om otroligt duktiga Sara Lyckeqvist också som kontaktade mig och frågade om hon fick testa att redigera en av bilderna från denna fotograferingen. Då jag själv inte har något redigeringsprogram blev jag super glad för denna förfrågan och resultatet av redigeringen blev ju fantastiskt. Och när hon dessutom erbjöd sig att redigera fler av bilderna från helgens fotografering blev jag så tacksam. Kika gärna in hos henne på Instgaram där hon delar med sig av massor av fantastiska bilder. 

Nu ska jag bara få tummen ur och beställa hem julkort i tid också. Min att-göra-lista inför kommande 2veckor är så lång så jag orkar lixom inte ta tag i nått av det. Idag har jag varit ledig och tänkte få massa saker gjorda, men ja riktigt så blev det inte. Men jag måste verkligen försöka samla på mig lite energi inför imorgon och beta av lite punkter på min lista. 

Har ni tagit några julkort ännu?

#1 - - Helena Rahlenius :

Helt magiskt kort ♡

Svar: Tack snälla fina du 😘🙏🏻
Erina Tomasson

Upp