Julafton 2017


Julafton firade vi hemma hos Tommys farmor och farfar som vi gjort senast åren, ja iallafall sen barnen föddes. Vi samlas alla där, släkten på både min och Tommys sida och firar alla tillsammans, på så vis slipper vi också fara runt på olika ställen. Så det är väldigt tacksamt att våran släkt är såpass bra vänner och fungerar så bra tillsammans så vi kan göra såhär. 

 
Jag tog dock inte så många bilder detta året, och jag orkade inte heller bry mig om att ställa in kameran. Det är för mig omöjligt att ta kort när innomhus lampor lyser och bilderna bara blir gula. Men men huvudsaken är väll att det finns några kort från julafton och inte hur kvaliten är på dom. 

P.S Wilmer hälsa att tomten prata och gick som gammelfarfar och Wilma hälsar att tomten lukta som gammelfarfar. Kan va så att vi nästa år får hyra in någon utomstående till tomte. Haha, inte hade jag trott att detta skulle komma i såhär tidig ålder så barnen misstänkte att tomten inte är en riktig tomte. 

  
Misstänksam Wilma som mer eller mindre listat ut att tomten är gammelfarfar även om vi såklart sa att det inte stämde. Gammelfarfar var ju över till grannen och mata katterna, vad annars....

 Och alla ville såklart vara med och hjälpa tomten att läsa på paketen.

 
 
-byErina, Högtider, JUL 2017, Släkten, Wilma 2017, Wilmer 2017 | | Kommentera |
Upp