Reunion 2.0


Exakt 4veckor sedan har gått sedan vi var nere hos våra vänner i Halmstad, det är Hanna och Johan som varje år bjuder ner oss och flera andra vänner till deras hem för en hel helg utan barn. Denna sommar var det dags för 3:e återträffen och det kunde inte varit mer perfekt än vad det var, strålande väder, grillkväll, musik quiz, drinkar, äventyrsgolf, after beach med publikrekord på Tylösand, kräftskiva, femkamp och ännu mer alkohol. En sån där perfekt barnfri helg i fina vänners sällskap. 

Bilder från halmstad helgen 2015 hittar ni HÄR och bilder från 2016 hittar ni HÄR.

 
Bilderna nedan är fotade av mig och Linda Blom, fler bilder och filmklipp hittar ni på Instagram under hashtaggen #reuniontvåpunktnoll. Och går ni in på Jennifer och Robins youtube kanal så hittar ni där två klipp från helgen. 
Ena delen hittar ni här Del 1 som börjar 8:45min in i klippet/videon och här hittar ni del 2 från helgen. Rekommenderar verkligen att gå in och kika där, jennifer och robin är riktigt dukta både med kameran och redigeringen så jaa videoklippen rekommenderar jag er verkligen att gå in och kika på. 

Dukningen inför fredagens grillfest och musik quiz.
Påväg till stranden för att skåla

 

Värparet Johan och Hanna till vänster & Robin och Tommy till höger på äventyrsgolfen.

 
Publikrekord på after beachen, det var så mycket folk så dom fick stänga igen grindarna så inga fler kunde gå in, ja de som syns på denna bilden är ingenting av hur mycket folk det var. Och mitt i detta drar jag med mig Sandra mitt i publik havet, det tog oss "bara" 20min att knö oss fram bland alla människor som stod packade inpå varandra. Men till slut stod vi där framme i mitten och kunde dansa, sjunga och hoppa tills vi knappt fick nån luft och i panik fick ta oss ut därifrån då det på riktigt kändes som vi skulle klämmas ihjäl. Jag brukar inte ha svårt för att knö såhär bland folk, och även om det inte på bilden syns så var de det sjukaste jag varit med om. 

På beachen för gruppfotografering


Lördagkväll bjöd på kräftskiva och femkamp.

 

-byErina, Allmänt, Resa | after beach, barnfritt, fem kamp, grillkväll, halmstad, kräftskiva, musikquiz, party, reunion, tylösand, äventyrsgolf | |
Upp