Kungshamn & Smögen


Det har blivit tradition att vi åker ner till Kungshamn på sommaren hem till våra fina vänner Frida och Fredrik, och denna sommaren var inget undantag. Trotts mycket på att göra listan under semester så lyckades vi klämma in 3 dagar som passade båda våra familjer. Jag har verkligen gått och förälskat mig i Smögen, för oss är ju detta rena semester paradiset att få åka dit en gång om året, men tänk de som bor där året runt, ja jag hade inte tackat nej till det. 


Barnen hoppa ner i poolen direkt när vi kom hem till våra vänner i KungshamnEfter pool badandet packa vi in oss i våra bilar och åkte över till smögen för att fiska krabbor. Ja detta var faktiskt första gången som både jag och tommy fiska krabbor och även premiär för barnen och Wilmer tyckte det var riktigt skojj.


Efter krabbfiskandet åkte vi tillbaka till huset och åt god mat, barnen lekte, papporna spela tv-spel och jag och Frida satt och pratade och bara tog det lugn och åt massa onyttigheter.


Nästa dag tog vi tåget över till smögen och strosa runt där i flera timmar, käkade glass, shoppa kläder till vuxna och små för att sedan ta tåget tillbaka till Kungshamn där vi stanna till på campingen brevid våra vänners hus så barnen kunde leka av sig i lekparken. När vi kom tillbaka till huset kolla jag vädret och insåg att nästa dag skulle bli regnig, så jag, tommy och barnen åkte själva tillbaka till smögen en snabbis för att ta lite kort på fiskebodarna på smögen bryggan som blivit lite av en tradition även det. Sen på kvällen blev det god middag, barnen lekte och bada ännu mera i poolen, papporna intog soffan på övervåningen även denna kvällen för att spela tv-spel och jag och frida plocka fram godsakerna och kollade ikapp massa klipp på youtube som vi missat. Sen nästa dag var det dags att säga hejdå och åka tillbaka hem till Karlstad igen, men först tog vi ett shopping stopp på köpcentret Torp i Uddevalla. 
-byErina, Allmänt, Resa, Wilma 2017, Wilmer 2017 | fiska krabba, kungshamn, smögen, smögen bryggan | | En kommentar |
Upp