REUNION HALMSTAD


Tidigare i sommras fick jag och Tommy en inbjudan hem till våra kära vänner Hanna och Johan nere i Halmstad, en återträff som nu skulle gå av stapeln för andra året i rad. Förra året bjöd Hanna nämligen hem mig och några andra tjejer för en tjejhelg vi sent skulle glömma (inlägg hittar ni här) och detta året var det dags igen.
 
Nu var vi några nya tjejer dessutom som inte var med förra året och även några saknade från förra året som inte kunnde komma detta året. Dessutom hade hälften av oss med våra sambos/män som också var medbjudna, men pga svårighet att lösa barnvakt för endel kunde inte alla pappor följa med men ändå kul att det blev så många. Totalt under helgen var vi hela 15st (Hanna och Johan, Christoffer, Jag och Tommy, Jennifer R och Robin, Jennifer V och Christoffer, Emelie och Christoffer, Elin, Sandra, Hannah och Melinda)

 
 
Tänk att vi alla förts samman tack vare våra sociala kanaler på nätet och tänk att våra sambos/män även funnit varandra genom oss, det kunde inte bli mer naturligt och lättsamt även fast många av papporna denna helgen sågs för första gången. Att det bara kan klicka på en gång och att alla kan vara med alla, sååå magiskt och jag är så glad för dessa möjligheter som bloggen gett och ger mig. Och då menar jag inte bara inkomstmässigt att det är endel av mitt jobb idag utan att jag fått möjligheten att lära känns så många fina underbara människor som många av de idag är några av mina absolut närmaste vänner.


 
 
Helgen för 3v sen starta vi på fredag eftermiddag hemma hos Hanna dit vi alla samlades, Hanna hade gjort ordning så fint ute på terassen med massa bubbel och godsaker. Timmarna gick och vi pratade och hade det så himla mysigt, åt god mat och kvällen till ära hade Hanna och Johan även hyrt en badtunna som stod ute i trädgården. Mera prat, bad, alkohol, tilltugg och timmarna bara flög iväg tills det var dags att hoppa i säng. 
 
 
På lördag morgon åkte jag och Hanna iväg och handlade god frukost medans resten av folket fortfarande låg och sov, men sen var det full rulle. Vi tjejer var inbjudna till Leklyckan som är en leksaksbutik nere i Halmstad, så där strosa vi runt en liten stund och fick med oss fina goodiebags hem. Sen var det gasen i bott hem till huset igen för att gör oss ordning. Vid 15 tiden blev vi upphämtade av taxi som tog oss in till Tylösand där vi hade bokat bord på Leffes, mat och bubbel i mängder tills det var dags för After beach. Tyvärr hade vi inte lika tur med vädret detta året, regnet öste ner. Men några av oss trottsade regnet redan från start medans resten av oss haka på lite senare när regnet hade börjat avta. Runt 18-19 hoppa vi in i taxi igen som tog oss tillbaka till huset där vi fortsatte att festa och ha det allmänt trevligt. Det dukades fram snittar och alkohol av alla dess slag och vid midnatt tog vi taxi in till stan där ett vip bord väntade på oss på en av Halmstads nattklubbar. Här var det fullt ös hela natten, vi dansa i flera timmar fram tills stängning och det var dags att åka tillbaka till huset ytterliggare en gång. 


 
Söndag morgon samlades vi ännu en gång runt frukostbordet innan det var dags för det tråkiga, att ta avsked av alla. Helgen hade gått så himla fort men oj oj oj vilken helg vi hade. Nu är det bara 1år kvar tills nästa återträff och som jag längtar redan. Tur nog hinner jag träffa mina tjejer många gånger innan dess, redan nu i september är det dags för två blogg event...

Kan inte tacka Hanna och Johan nog som bjöd in oss till denna magiska helg,
men tusen tusen tusen TACK och jag är så glad som funnit er. Ni är fantastiska!!!

P.S På instagram under taggen #bloggarnaavtylösand hittar ni massa bilder och videoklipp från helgen. 

 
-byErina, Allmänt, Resa | |
#1 - - Rebecka:

Vad härligt! Jättefina bilder! :)

Upp