Morsorna Av Tylösand

 
Tänk vilken helg vi haft, det var för några veckor sedan som Hanna kontakta mig och några tjejer till och fråga om vi ville komma ner till henne i Halmstad på en tjejkväll med övernattning. JAAA såklart att vi ville det. I fredags var det dags, jag satte mig i bilen och hämta upp Karlstad brudarna Linda och Maria och sedan bar det av ner mot Göteborg där vi mötte upp Sandra, Hannah och Melinda för att sedan köra vidare ner till Halmstad hem till Hanna.

Väl nere i Halmstad tog Hanna emot oss med sina öppna armar och vilket hem hon hade, det var så otroligt fint. Vi han knappt innanför dörren innan vi blanda ihopp första drinkarna. 1 timma senare satt vi i taxin mot Tylösand för After Beach där vi sjöng och dansade i 2 timmar, wow vilket drag. Tänk om vi hade ett sånt ställe här hemma i Karlstad, extra kul är ju att jag slaviskt följde dockusåpan "kungarna av Tylösand" när det gick på tv och nu fick jag själv besöka denna platsen, och det var också då vi kom på hashtaggen till Instagram #morsornaavtylösand.Efter 2 timmars dans, sång och alkohol var vi alla ganska vilda och galna och bestämde oss för att ta taxin hem till Hanna igen, där prata vi i flera timmar, Hanna laga mat åt oss och sen fram mot kvällningen åkte alkoholen fram igen när alla hade börjat nyktra till.  Så då var det dags för påfyllning innan 5 av oss åkte in till stan för att dansa hela natten lång. 

När klockan slog 03 och nattklubben stängde var vi 5 yra morsor på vift inne i stan, vi träffa på dom mest konstiga människorna och skratta och hade sjukt kul innan vi bestämde oss för att köpa med oss mat innan vi skulle åka hem till Hanna igen. Runt 04-05 trilla vi in i Hannas hem, käka natt mat och så vakna dom två andra utslagna brudarna som hade stannat hemma från nattklubben. På med projektorn och där satt vi i vardagsrummet och kika på youtube klipp till tidig morgon. Jag kom i säng 8.30 och vakna sedan 10.30, 2 timmars sömn men pigg för det. Tillsammans laga vi en god frukost som vi avnjöt ute på altanen i strålande solsken tills det var dags att säga hejdå. Det tråkigaste av allt att ta farväl av sånna underbara brudar som man önska man kunde få ha runt sig dygnet runt. Vi har haft det så kul och jag är så glad att fått möjligheten att lära känna dessa underbara brudarna och det kommer inte dröja länge innan vi ses igen. I slutet av sommaren är det jag som åker ner till Göteborg.

Några av alla mobil bilder som togs under kvällen,
ni hittar alla bilder och videoklipp under hashtaggen #morsornaavtylösand

  Fem party pinglor på nattklubb i Halmstad

När vi väl sagt hejdå till alla brudar och satt oss i bilen igen stanna vi till för lite snabb shopping på Ullared innan vi rulla vidare mot Karlstad igen. Men däremellan han vi med två stopp till, mat i Alingsås och sen stanna vi även till i Kinnekulle - Blomberg där vi tände ljus för Lisa Holm, ni kan läsa mer om det HÄR. 
-byErina, Allmänt, Resa | |
#1 - - Anonym:

Vilken helg ni har haft, följde era uppdateringar på instagram

#2 - - Sandra :

Så kul helg ni verkar ha haft. Synd att man själv inte var hemma och kunde åka till Tylösand.

#3 - - Sarah:

De låter som ni hade riktigt kul :)

#4 - - Sandra :

Åh jag vill ha denna helgen igen, typ nu till helgen! Dygnet gick alldeles för fort och vilka härliga minnen vi kommer att ha med oss <3 love!

Upp