Kavat - Redo för vintern


Två underbara skor följde med oss hem efter gårdagens besök på kavat igår. Ett par Yxhult till Wilmer och ett par Fröjd till Wilma, båda varmfodrade och perfekta att ha på vintern. Vi hade ett par yxhult till Wilma förra vintern och var rktigt nöjda, vi köpte dom då förra året för att dom skulle passa detta året men vi andvände dom iallafall trotts att dom var förstora. Dom satt stadigt på Wilmas fot och hon älskade dom. Så dom skorna passar även detta året, så det var en självklarhet att köpa en likadan modell till Wilmer. Men vi kunde ju inte gå därifrån med bara en sko så självklart blev det även en vintersko till Wilma, denna är vi garderade så dne åtminstonne kommer passa hela vintern ut ifall hon skulle hinna växa ur den vi använde förra året. 
 
-byErina, Barnkläder - Pojk, Barnkläder - Tjej, Barnprodukter | fröjd, kavat, vintersko, yxhult | |
#1 - - antonia:

jätte snygg färg !

Svar: Ja beige kändes väldigt fräscht och snyggt och så ville jag ha någorlunda neutral färg till vinterns overaller samtidigt som jag inte ville ha svarta skor.
Erina Tomasson

#2 - - Helena R:

Snygga skor du hittade. Blir nog en tur snart dit för att kolla in nya butiken. Fanns det mycket till kilkar tyckte du ?

Svar: Ja men absolut, det finns massor även till pojkar, 50/50 ungefär om du tänker på de skorna som står på outlet avdelningen
Erina Tomasson

Upp