Julklappar 2014


Hoppas ni alla haft en magisk julafton, tänkte att jag visar er lite bilder från baranens julklappar
så kommer det sen komma upp ett inlägg om julafton ikväll eller imorgon. 

Underbara klappar, en varsin teckningsportfolio från märket sebra, rosa "uggs" till Wilma från H&M, varsin pyjamas från Hampton Republic, verkligen super fina pyjamaser och en varsin mysig filt från Elodie Details. Barnen har massor av filtar och har såklart sina favoriter här hemma som dom ska bära med sig överallt, iallafall Wilma. men båda ska ha sina favvo filtar när dom sover. Men jag kunde inte låta bli att köpa dessa filtar också till dom, kanske blir det nya favoriter, eller så håller dom fast vid dom andra favoriterna. Återstår att se. 

Massor av nya fina kläder. Blå klänning, blommig onepice, jenase tights, uggle tights, vinröd newbie klänning, brun newbie klänning med blom volanger, vit newbie väst, beige blommig newbie klänning, strumpor och vantar.

Närmare titt på Newbie favoriterna. Min mamma har köpt den beiga newbie klänningen till Wilma och här och häpna, jag har missat den. Jag har helt missat den i newbie hyllan och bliev såklart störtförälskad i den på en gång. Helt klart ett ev de finaste newbie plagg vi ägd, om inte det är det finaste till och med. 

Wilmer fick också massa br amjuka paket. Blå hood tröja, hemma stickad tröja med uggla, blå tröja med traktor, vit/grå randig tröja med blixten, blå randig tröja, pyjamas byxa och tröja med stjärnor. vit tröja med stjärnor, beiga tuffare mjukis byxor, strumpor, vantar och kalsonger. 

Leksaker till Wilma, duplo, docka, dockstol, mjukis vovve, tågbana, ponnysar, mjukis ponny och puzzel.

Även massa fina böcker till Wilma, dessa har vi köpt och finns på faktiskt på Ica Maxi för 29:-/st 
Verkar vara riktigt bra böcker faktiskt, och vilket barn kan få för mycket böcker dessutom, så bra.

leksaker till Wilmer. En stort verktygs "låda" sats med hjälm, skruvdragare på batteri och massa andra skojjiga tillbehör, polis bil, playDoh lera, dusty spridarplan från filmen flygplan, puzzel med flygplan, och en bok med blixten "bilar" med massa små bilar och tillhörande bilbana i boken, super populär hos Wilmer. En stor grävskopa och så en pyssel bok med massa klister och pyssel saker. 

Elektrisk tandborste med spider man fick Wilmer också

Jag fick 4 underbara muggar från Green Gate och en dag på selma spa tillsammans med älsklingen. Gud så underbart alltså, tror fasiken vi ska försöka ta os siväg snabbast möjligt :) 
#1 - - Elle:

Vad fina julklappar!
NewB klänningen var ju bedårande, med humlor på!! Riktigt fin.

Önskar er en god fortsättning!

#2 - - Lisa Olsson:

Vad mycket fina julklappar barnen dina fått

#3 - - Helena Rahlenius:

Kan tänka mig att alla var nöjda :)
God fortsättning !!

Upp