Lite nytt i mamma garderoben

Inlägg i samarbete med ClubXprs.se

Fått hem så mycket nya fina kläder från ClubXprs.se som jag tänkte passa på att visa upp här, iallafall några av favoriterna. Dom röda byxorna (modellen på byxorna heter MINNY) är ju helt klart wow faktor, jag tok älskar dom. Dock lite stora i storlek kan jag tycka, så är ni sugna på att klicka hem dom och ligger mellan två olika stolekar så skulle jag rekommendera att ni går ner en storlek.

Och den senaps gula toppen (modellen på toppen heter NELLA) på vänstra bilden, färgen är så underbar och sen älskar jag att modellen på tröjan går upp framtill så man tex ser knappen på jeansen, bara en sån liten sak gör så mycket för ögat. Super duper snyggt och jag kommer helt klart köpa hem fler toppar av denna modellen.

Över tröjan har jag även en grön bombarjacka (modellen på jackan heter RIO) som kommer bli mer än välanvänd i höst, jag har redan en grön bombarjacka men just denn har volanger bak på ryggen och längs baksidan av ärmarna, super fint verkligen. Även denna tycker jag var väl tilltagen i storlek så man bör absolut gå ner en storlek på den. 

Även dessa jackor på bilden nedan hittar ni för endast 169:- (modellerna på jackorna heter  MADISON och MARSHALL) Ni hittar dom HÄR
(null)-byErina, Shopping | |
#1 - - Fina kläder!:

Ahh de röda byxorna vart riktigt snygga, helt klart underskattad färg på byxor. Är en så bra höstfärg också, tänk när löven börja ändra färg

Upp