Nytt i Wilmers rum


I samarbete med Jollyroom.se

För några veckor sedan fick jag hem lite nya produkter från Jollyroom, produkter som jag själv valt och föll pladaskt för när jag fick se dom på hemsidan... och nu äntligen (efter veckor av vab:ande) har vi fått upp några av produkterna. 


Ovanför sängen ser ni den nya hyllan som vi satt upp, jag verkligen tok älskar designen på den. Läder remmarna ger hyllan lixom det där lilla extra. Exakt vad jag letat efter men utan att ens veta om det, tills jag såg den!


Och en exakt likadan hylla fast en lite kortare ska också upp, imorgon hoppas jag på. Tanken var att få upp även den idag ända tills att vi kom på att det är betong på den väggen där vi vill ha den och våran slagborr är trasig. Men med lite tur får pappa T låna med sig en hem från jobbet så jag kan få visa mer bilder på det färdiga resultatet redan imorgon.


Hyllan är från Jollyrooms egna märke Minitude och finns i flera utföränden med olika längd på hyllan, samt med olika färg på läderbanden. Att jag valde svarta band till Wilmers rum var givet, och ja resultatet blev ju super bra, även om jag gärna redan nu hade fått visa er bild på det färdiga resultatet. 


Hyllan hittar ni till 56% rabatt just nu.


Även det nya tipitältet ni ser på bilden ovan fick vi hem som en av nyheterna från Minitude, och även om vi just för tillfället valt att ha den som en liten inredningsdetalj i Wilmers hylla så är det faktiskt en bordslampa.


Rekommenderar verkligen att spana in alla nya fina produkter från Minitude som kommit in,
ni lär inte bli besvikna om ni gillar det jag visat upp hittills.

 
-byErina, Barnprodukter, Barnrum, Vårat hem | barnprodukter, barnrum, förvaring barnrum, griffeltavla, jollyroom, miffy lampa, minitude, samarbete, skrivbord barnrum, svartvitt barnrum | | 5 kommentarer |

Pasta med kyckling och saffranNär man blir sugen på mat med smak av julen...

Igår testa jag på ett helt nytt recept här hemma, vi har massor av saffran kvar som vi köpte på oss under julen och även året innan, så jag tänkte att jag skulle passa på att göra mig av med endel av den. Googlade runt efter maträtter med saffran och föll för denna krämig pasta med kyckling och saffran.

Ingredienser:
4 port pasta (gärna gnocchi)
2 vitlöksklyftor
150g haricots verts
2 tomater
ca 650g kyckling file
1msk olja
salt och peppar
1dl hackad gul lök
1dl mjölk
1 1/2 dl grädde
1/2g saffran
1msk tomatpure
65g mangoldskott

GÖR SÅ HÄR:
1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen
2. Skala och skiva vitlöksklyftorna, ansa bönorna, grovtärna tomaterna
3. Strimla och stek kycklingfilen och bönorna i olja, krydda med salt och peppar
4. Vänd ner vitlök och gullök i stekpannan och stek ytterliggare någon minut
5. Tillsätt mjölk, grädde, saffran och tomatpure och låt sjuda några minuter
6. Vänd ner tomaterna och låt dom bli varma
7. Lägg upp pasta och kyckling blandningen på tallrik och toppa med mangold

TIPS: Lägg till 1/2dl extra av både mjölk och grädde

-byErina, Recept | kyckling med saffran, mat med saffran, pasta med saffran, pasta och kyckling recept, recept med saffran | | En kommentar |
Upp