Nytt vardagsrumsbord i marmor


Detta inlägg innehåller annonslänk för Ellos
_________________________________________________


God morgon onsdag och god morgon mitt i veckan och sista dagen i Maj månad för detta året. Idag tänkte jag passa på att tipsa om en bra rabatt på ellos.se. Endast idag 31/5 erbjuder ellos 30% rabatt på ett helt köp när man handlar från deras egna sortiment, detta gäller allt till hemmet inkl möbler och det gäller även skor och kläder. Erbjudandet aktiverar ni genom att klicka in på ellos.se och sedan klicka i "aktivera erbjudande

Jag själv passade på att använda en sån här rabatt för några månader sedan när jag köpte hem vårt nya vardagsrumsbord i marmor. Äkta Marmor bord är ju ganska dyra i pris så därför tycker jag att det är ett bra tillfälle att passa på att fynda lite dyrare saker när det är bra rea. 

 
Och ni ska veta att jag är så grymt nöjd över vårt nya bord, vi hade tidigare en kabeltrumma till bord som vi själva renoverat och målat. Men den hade verkligen gjort sitt och vi hade haft den i många år ända sedan vi flyttade hemmifrån. Så det blev ett stort lyft inne i vardagsrummet med ett nytt snyggt bord i marmor, ja vi är riktigt nöjda hela familjen. Näst på tur blir nu att hitta ett nytt snyggt matbord att ha i vardagrummet, för det vi har just nu är jag allt annat än vän med, nej det har gjort sitt också och jag är riktigt trött på det. 


 

North GPS klocka


Vi hoppar fram ett steg i teknikens värld, detta i samarbete med Jollyroom där vi fått möjlighet att testa deras gps-klocka till barn av märket North. Själva gps-klocka i sig är ju inte något nytt men för oss är det en helt ny värld som aldrig tidigare testat detta. Jag tycker själva iden är super smart, vi alla som har barn vet ju hur lätt man kan vända ryggen åt en sekund och vipps så är barnen borta.

En svart North gps klocka till Wilmer och en rosa North gps klocka till Wilma


För att komma igång behöver man endast en gps-klocka och ett kontantkort, vi beställde gratis kontantkort från comviq som vi sedan satte in i barnens gps-klockor. Sen ladda vi ner appen SeTracker2 till våra mobiler och la in gps-klockornas ID nummer och svårare än så var det inte att komma igång. Dock har vi haft lite problem med att lägga till en extra enhet, eftersom barnen har en varsin klocka så vill vi ju gärna kunna se båda gps-klockorna på våra mobiler. Men tills att vi kommit på hur vi ska lägga till båda gps-klockorna på samma mobil så har vi just nu lagt in så jag genom min mobil kan spåra Wilmers klocka och Tommy kan genom sin mobil spåra Wilmas klocka.


Så vad är klockan bra till... Ja främst är den ju till för att man enkelt ska kunna hålla koll och se vart sina barn befinner sig. Tex om man har lite äldre barn som är ute och leker själva så kan man som förälder enkelt klicka in på appen man laddat ner på mobilen och där igenom en karta få ut exakt information om vart barnet befinner sig. Perfekt nu under semestertider när många åker iväg tex utomlands, till nöjesfält, djurparker osv osv... Att tappa bort sina barn på sånna ställen är nog alla föräldrars mardröm, men genom att använda gps-klockan så kan man på bara några få sekunder få fram vart barnet befinner sig. 

Det är genom GPS signaler som klockan skickar ut information till mobilen eller läsplattan så man enkelt kan se vart barnet som bär klockan befinner sig, tack vare gps signalerna så gör det även att räckvidden är obegränsad och kan nås över hela världen. 

 (den lila ikonen på kartan visar vart barnet som bär gps-klockan befinner sig)


Skulle barnet ta av sig eller tappa klockan så får man ett meddelande om detta skickat till sin mobil. Vad som också är smart är att jag som förälder både kan skicka meddelanden och ringa till klockan, dessutom kan jag även lägga in en områdes zoon i klockan. Vilket är perfekt om man har barn som är ute och leker själva, skulle barnet då gå utanför denna zoonen så får man ett meddelande om detta skickat till sin mobil att barnet befinner sig utanför detta området.

Utöver detta så har även klockan endel funktioner så barnet kan nå sina föräldrar, man kan nämligen lägga in upp till 10st telefon nummer i klockan så barnet enkelt kan ringa någon vuxen, dessutom har klockan också en SOS- knapp om olyckan skulle vara framme. Även stegräknare finns på klockan och självklart så visar displayen även digital klocktid så barnet enkelt kan se vad klockan är. 

Ställ gärna frågor om ni har några funderingar ang klockan så ska jag försöka svara så gott jag kan, vi är otroligt nöjda och klockorna kommer verkligen att användas flitigt av oss. Både när vi åker bort men också när barnen är ute och leker ensamma ute på gården. 

 
 
För er som är sugna på att köpa en gps-klocka så finns den att köpa för 50% just nu hos Jollyroom

Marmor mönster och annat fint

Inlägget innehåller annons för varuhus1.se


 
Lite nytt till hemmet i form av en hel del marmor mönster. Jag fick ett riktigt shopping sug efter produkter i marmor mönster när vi köpte vårt nya vardagsrumsbord i just marmor. Så lite smått och gott att fylla vårt hem med fick det bli när jag trilla in hos varuhus1.se och fick se alla dessa saker. Man kan verkligen göra fynd på den sidan, allt detta på bilden för endast 500kr. Och filten blev riktigt uppskattad av både barnen och Tommy som mer eller mindre brottas om vem som ska få mysa med den i soffan på kvällarna. 

6st bordstabletter (59kr), 2st ljus (29kr), 4st glasunderlägg i trä som ser ut som lastpallar (45kr).

En ostpricka i sten med tillbehör (129kr), ett anteckningsblock (39kr), en skärbräda i härdat glas (39kr), en vattenflaska (29kr) och en filt (139kr)

 

-byErina, Jag tipsar, Shopping | | Kommentera |
Upp