Fotografering bland vår löven - Del 1

 
Tidigare under veckan åkte vi ut på en liten spontan fotografering bland vår löven, och det blev faktiskt en ganska lyckad fotografering trotts att barnen inte alls var sugna på att åka iväg. Men det räckte med att jag istället sa att vi skulle ut och kasta löv och hoppa på stenar och stockar så blev det istället full fart på dom. 


 

Och som ni märker är Wilma världens linslus som älskar att vara framför kameran, medans Wilmer inte är lika intresserad. Så tråkigt nog blir det inte lika mycket bilder på Wilmer, men jag hoppas det jämnar ut sig i slutändan, då dom båda lär ha sina perioder både när dom vill och inte vill bli fotograferade. 


 
 

Nytt i Wilmis rum


En liten uppdatering i Wilmas rum med en ny förvaringsbänk. Tidigare hade vi en kista men den hade verkligen gjort sitt nu senaste tiden då botten på kistan bara gick sönder. Men jag gjorde en chansning på denna förvaringsbänken, då jag hört att den är väldigt liten. Men jag tycker storleken var alldeles lagon till Wilmas rum, varken för stor eller för liten, men ändå rymmer den grymt mycket leksaker. Trotts att den tar upp lika stor plats som kistan vi hade tidigare så rymmer denna betydligt mycket mera leksaker. Sen just att den är formad som en soffa/bänk gilla jag extra mycket då det blev en fin detalj i rummet. 


Förvaringskistan är från Jabadabado
-byErina, Barnprodukter, Barnrum | | En kommentar |

Provar nya regnkläderna i duschen


I samarbete med Jollyroom.se
____________________________________

Förra veckan kom det hem ett paket med regnkläder till barnen, otroligt passande då vi veckan innan fick en lite reminder hur snabbt barnen växer, detta när är vi insåg att dom växt ur sina tidigare regnkläder i samband med att vi skulle packa ner det i ryggsäcken för att ta med till dagmamman. Så mer pasande kunde det knappast bli. 

Såhär i efterhand när jag fick se regnkläderna ångrar jag nästan lite att jag inte tog leopard mönster till båda barnen. För det var verkligen så mycket finare i verkligheten än på bild och sen gillar jag ju att syskonmatcha barnen just när det kommer till utomhus kläder. Men Wilmer var super nöjd över sina nya regnkläder också med den gula dragkedje detaljen. Och ännu mer nöjda blev barnen när jag sa att vi skulle hoppa in i duschen med regnkläderna på för att ta lite bilder. Det började bra, för att sedan spåra ur totalt. Vad trodde pappa T egentligen att vattnet inte skulle hitta in innanför regnkläderna även när han spruta vattnet uppifrån *haha* Men kul hade dom iallafall och det är väll huvudsaken, även om jag hade ett helt badrum att torka upp i sen. 

 
 -byErina, Barnkläder - Pojk, Barnkläder - Tjej, Barnprodukter, Wilma 2017, Wilmer 2017 | jollyroom, leopard regnkläder, nordbjörn, regnkläder | | Kommentera |
Upp