Minigolf på Skutberget


Tidigare i veckan lovade jag att ni skulle få se lite bilder från när vi var iväg och spelade mini golf på Skutberget. Detta är karlstads absolut finaste bana om jag får bestämma, jag älskar att det är nivå skillnader på området, att det finns lite bäckar med vatten, och ja massa detaljer som ger den där extra myskännslan. Sen gillar jag att detta inte är en typisk mini golf bana där alla banorna har en kant på sidan så bollen inte ska åka utanför. Här istället ser det mer ut som en riktig golfbana, ja riktigt fint och mysigt är det. 

Barnen tycker det är super kul med mini golf dessutom precis som jag och Tommy också tycker, det är inga som helst problem att ta sig runt hela banan utan att barnen tröttnar. Wilma kämpar på som bara den och gör sitt bästa och Wilmer är super duktig. Nu när vi var iväg denna gången så sluta jag och Wilmer på exakt lika många slag, och bara 7 slag över Tommy. En 5åring som snittar 3-4slag per bana och som dessutom gör hole in one på endel banor, jaa han är så himla duktig verkligen.


 
 

 
 

 
 

-byErina, Familjen, Wilma 2017, Wilmer 2017 | mini golf, skutberget | | En kommentar |

I jordgubbslandet


 
Idag har vi haft en hel dag tillsammans med barnens tre kusiner och moster Elin (min syster), vi starta dagen med att åka ut till Skutberget då vi tänkte slappa på stranden och bada. Men ja vi insåg ganska snart att det inte riktigt var väder för att klä av sig till badkläder så istället styrde vi iväg till orrleken, karlstad absolut bästa lekplats om ni frågar mig och barnen. Här spenderade vi hela dagen fram till pappa Tommy ringde vid 5 tiden och undra vart vi höll hus. Ja klockan springer minsann iväg när man har skojj och vi hade aldrig kunnat tro att klockan redan var fem på eftermiddagen.

 
Iallafall så tyckte Tommy att vi skulle åka iväg och plocka jordgubbar, sagt och gjort så begav vi oss iväg till Ängebäcks gård för självplock av jordgubbar. Kan dock inte påstå att jag bidrar särskilt mycket till att plocka förutom att plocka direkt i munnen, jag och barnen äter medans Tommy fyller bunken. Självklart hade vi även kusinerna och moster Elin med oss, men dom fick dessvärre inga jordgubbar med sig hem. Strax innan vi var klara så hade älsta kusinen Kevin ställt ner deras dunke med jordgubbar nååågonstans i jordgubbslandet och när det var dags att gå iväg och betala insåg vi att den saknades. Så både jag och moster Elin sprang fram och tillbaka i de olika stigarna bland jordgubbarna med den var spårlöst borta helt enkelt. 


 


 
  
 
-byErina, Allmänt, Släkten, Wilma 2017, Wilmer 2017 | | 3 kommentarer |

Hinderbana


För två veckor sedan besökte vi nya hinderbanan ute på skutberget, mycket uppskattat av barnen men jösses vilken värme vi hade denna dagen. Ja det syns nog av bilderna att dömma i barnens ansikten, men dom jobbade på bra och ville hels inte åka därifrån när det var dags att åka hem.

 
Helt klart att rekommendera att åka dit för er som bor i Karlstad eller i näheten, gratis är det också. Hinderbanan ligger precis intill nya golfbanan som jag också tänkte visa upp bilder ifrån här på bloggen under veckan. 

 
Även en stor stor hoppmatta ligger intill hinderbanan, också otroligt uppskattat av barnen. 

 


 

-byErina, Wilma 2017, Wilmer 2017 | | 2 kommentarer |
Upp