Wilmers nya rum är klart


Detta inlägg innehåller annonslänkar.
Då jag vet att många av er är nyfikna på vartifrån vissa av produkterna kommer ifrån så passar jag även på att lägga in länkar vart ifrån vi köpt delar av inredningen.

Såhär såg väggen ut innan, en tapet av märket midbec som vi satte upp för snart 3år sedan när vi köpte lägenheten


Så var Wilmers rum äntligen klart... eller klart och klart, för klar blir man väll aldrig. Men vi är iallafall klara med helgens projekt som var att ta bort den tidigare stjärntapeten och istället måla väggen i en snygg grå färg. Nått som jag dock var livrädd för att de grå skulle gå åt det blå hållet som det gärna gör när man väljer en kallare grå färg. Men vi är så himla nöjda med färgen, det kunde verkligen inte bli bättre. Tur man har fina vänner som kan tipsa om perfekta färgkoden!!

För att ge er en så rättvis bild på färgen som möjligt så har jag inte redigerat första bilden som jag lägger upp här nedan, utan det är 100% orginal bild. Färgkoden på den grå färgen är: NCS 1500-N Beckers scotte 7s. Viktigt att om ni ska få denna färg blandad i butik att det är av samma märke (beckers) för att det ska bli exakt samma färg.

Färgkoden på den grå väggen är alltså NCS 1500-N Beckers scotte 7s (oredigerad bild på den grå vägg färgen)

Den super super fina stringhyllan har jag beställt från ellos.se, det är faktiskt två likadana hyllor som jag valt att sätta bredvid varandra. 

I hyllan har jag lite olika dekoration med allt från star wars figur från leksaksaffären, leksaksbil, bokstavsgubbar (som jag tyvärr inte kan hitta på någon webbshop just nu), almanacka från vår coop butik, lightbox, sifferblock, mugg, siffer pennor och bokstavs pennor. 

Wilmers skrivbordsdel, alltså skrivbordet, bordet med lådan och byrån med flera lådor har vi köpt på ikea från deras stuva serie. Så himla nöjd med det, dessutom är varje möbel för sig, så skulle man vilja flytta runt på det så kan man även göra det. Hela ikeas stuva serie kan man kombinera och bygga precis hur man vill. Varje del har en stomme som man sedan väljer om man vill ha lådor, skåp, hyllor osv osv. Så himla smidigt och snyggt!! 

Sen har vi massa mer inrednings såklart, allt från kaktuslampa från flyingtiger, lego boxar, miffy lampor, moln underlägg, målar/ritrulledator i trä, griffel tavla, mina första mästerverk bok, trä dinosaurie, stolar från Jollyroom (finns tyvärr inte kvar längre), matta med världskartan, osv osv. 


Klicka gärna på hjärtat eller gilla knappen nedan om du gillar detta inlägg, eller lämna en liten kommentar. Kram från Erina

-byErina, Barnrum, Vårat hem | barnrum, barnrums renovering, barnrumsinredning, barnrumsinspiration | |
#1 - - Sofie:

Så fint det blev, passar verkligen en större pojke. Mina killar är helt fotbolls galna och dem har dekorerat sina rum med fotbolls saker. https://tvilling.vimedbarn.se/fotbolls-rum/

Svar: Tack snälla du, åh vad spännande det låter det ska jag gå in och kika på.
Erina Tomasson

Upp