Skridsko disco


När man berättar för barnen dagen innan att vi ska åka på skridsko disco, och barnen sedan vaknar dagen efter och man inser att dom uppfattat detta lite galet. "idag ska vi se på elsaaaa på skridskor" Nja riktigt så var det ju inte, att barnen vet att vi ska se på elsa på skridskor (disney on ice) det vet dom, men det är inte förräns nästa vecka. Nu var det det "bara" vanlig skridsko åkning fast med disco tema som dom anordnat i mariebergsskogen som vi skulle åka iväg på... 

Först fick vi besök av barnens gammel farmor och gammel farfar för att sedan hoppa in i bilen och åka iväg till mariebergsskogen och delta i årets skridsko disco. Men fyyy tusan vad kallt det var, iskalla nordvindar och en skridskobana precis vid vatten. Det gick att jämför med -25grader, så det blev inte så mycket åkande. På med skridskorna för att ta några varv på banan för att sedan värma oss med korv och bröd, varm chocklad, varm glögg, mackor och frukt. Sen var vi snabba att hoppa in i bilen igen för att bege oss hemmåt. 


  

-byErina, Familjen, Wilma 2017, Wilmer 2017 | |
#1 - - Sofie:

Fy så kallt. Här klagar vi när det ör noll grader. Det kanske ska snö imorgon så alla skolor slutar två timmar tidigare, så är det när man inte är van med snö.

Svar: Men är man van varmare klimat så är det såklart kallt för er när det är noll gradigt. Kul med snö för er, hur vanligt/ovanligt är det?
Erina Tomasson

Upp