Paketöppning - Wilma 4år


När en 4årig tjej öppnar paket och det lixom räcker att innehållet är nån Frost leksak eller att det är rosa, lila eller glittrigt. När Wilma var 2år var hon inte det minsta intresserad av "typiska tjej leksaker" utan hon lekte hellre med bilar, traktorer och favoritfärgen var blå. För att sen en dag bara slå om helt och hållet, plockar man fram tex svarta kläder på morgonen när hon ska till dagmamman protesterar hon totalt, det ska va rosa rosa rosa. Hemma leker hon prinsessa näst intill all vaken tid, hon har sååå mycket utklädningskläder i form av prinsesskläder och ja allt möjligt och dessa kläder åker på och av hela tiden. Tio ombyten på en dag är inga som helst konstigheter, och klär hon inte ut sig ja då är det prinsess leksakerna/dockorna som gäller.

Snacka om att gå från noll intresse till att gå all in. Men jag tycker det är riktigt mysigt, jag var själv som liten inte alls intresserad av barbie, ponny osv, jag lekte bara med lego konstant hela tiden, nått som Wilmer ärvt. Men nu får jag ta igen tiden med de "typiska tjej leksakerna" och leka med det tillsammans med min dotter, hur underbart. 


Barnen fick så otroligt mycket leksaker i julklapp så vi tog det verkligen lugn med presenter detta året, men några paket blev det iallafall. Nya sjungande Elsa dockan tex som blev otroligt populär, en hamster på batteri med tillhörande hus (hamstern är helt crazy men ah Wilma är super glad eftersom hon hade önskat sig den) sen blev det massor av shopkins som hon också är totalt tokig i. Nya utklädningskläder blev det också, lite prinsess lego, frost lypsyl (som hon tjatat sååå mycket om), prinsess figurer, frost slott, frost kläder, frost pyjamas, frost handduk, doktor mc stuffins bok och lite andra småsaker. Det blev en lyckad dag iallafall och Wilma var otroligt nöjd med dagen, tänk våran älskade Wilmis hela 4år.

 

 

 

 
WOW mamma, en till Elsa docka!!!

 Japp här har vi den omtalde hamstern på batteri som har ett helt eget hus som den åker runt i och sover, går på toaletten, åker hiss, ruschkana, springer i hjul och gör massa tokiga ljud.Upp