Påfyllning...


Innehåller annonslänk
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


Välbehövlig påfyllning till sminkväskan... Jag har verkligen fastnat för detta märket från RebeccaStella sedan jag testa det första gången i våras. Jag har inte testat alla produkter från märket men jag provar fler allt eftersom och finner nya favoriter hela tiden. Det som jag absolut inte kan vara utan och som inget annat märke kunnat uppfylla mina krav på är främst tre produkter.

Deras foundation, wow!!! Den täcker precis ALLT och med bara ett tunt tunt tunt lager, deras primer är också helt fantastisk. Deras primer och foundation tillsammans och sminket sitter på plats hela dagen, nått jag aldrig varit med om innan. Sen älskar jag deras contour palett, inte för att göra contour för det kan jag inte, men jag använder highlightern dom finns med i paletten, så så så grym. Dessa tre är mina absoluta favorit produkter av detta märke.

Har även deras rouge som också är riktigt bra men rouge är nått som jag tycker många märken har bra, att jag valt att använda denna är just för att jag gillar färgen. Nu i min senaste order har jag även valt att testa två nya produkter, en all-round puder borste och deras whipped cream penna. Ska bli så spännande och se vad jag tycker om dom. Jag följer ju Rebecca på snapchat där hon lägger upp många videoklipp när hon sminkar sig och använder sitt egna märke, och hon är helt fantastik. Inte helt otippat att en kvinna som är så duktig på smink som väljer att göra sitt egna sminkmärke och att det också blir så grymt bra som det faktiskt är.
 
  
-byErina, Jag tipsar | |
Upp