Onsdag - 170125


 
Wow vilken dag detta varit, eller ska jag säga vilken vecka det varit. Jag började jobba torsdag förra veckan, mitt första pass sedan mars. Ja jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är helt slutkört och så himla trött, så när jag kom hem efter jobbet somnade jag och sov i hela fyra timmar. Tur nog blev det fart på mig efter det och jag har fått riktigt mycket gjort, dessutom skickade jag iväg sambon till en av våra byggbutiker för att handla lite färg. Så till helgen ska vi sätta igång och måla om sonens rum, stjärntapeten blir ett minne blott. Sen ska jag även sätta upp två hyllor som jag beställt på ellos, håller tummarna för att det ska bli så bra som jag föreställt mig i mitt huvud. 

För ett tag sedan rensade jag även ut senaste urväxta kläderna ur barnens garderober, båda två har spurtat iväg på längden så det blev en rejäl utrensning. En stor flyttkartong och två stora kassar med kläder ska få nya ägare. Detta ska jag försöka få upp på min bloppis (@wilmerochwilmasbloppis) imorgon eller senast på fredag.

Men nu ska jag hoppa i säng, trotts mina 4 extra timmars sömn mitt på dagen så är jag super trött, men lite för tidigt för att sova. Så jag ska ta och nörda lite Andra Avenyn som jag börjat kolla på, minns så väl när det gick på tv:n och jag följde varenda avsnitt slaviskt. Men det är ju bra många år sedan, så nu ska jag se om alla tre säsonger. Första säsongen har jag precis sett klart på, innehållande 104 avsnitt, puuuh. Så nu ska jag köra igång med säsong 2.  

-byErina, Allmänt | |
Upp