Ny lampa i Wilmas rum


I samband med att vi nu gjort om i Wilmers rum så insåg jag att jag även vill göra om i Wilmas rum snabbare än vad jag hade tänkt. Inte nu på en gång men kanske i sommar nån gång eller till hösten. Det är inte jätte panik där inne även om jag absolut inte gillar hennes rum längre, jag har helt bytt stil och smak. Jag vill få det lite mer rogivande och mer neutralt än alla dessa olika rosa färger överallt. Att inreda ett tjejrum är betydligt svårare än ett pojkrum tycker jag, det blir så lätt att man köper rosa rosa rosa och vips så har man 50 nyanser av rosa. Inte så smickrande kanske, iallafall inte om man frågar mig som har detta som intresse och mer än gärna pyssla och donar i barnens rum och tycker det är lika viktigt att ha det fint där som i övriga lägenheten. 

 
Men trotts att det är ett tag kvar innan jag tänkt göra om i Wilmas rum så har jag iallafall äntligen fått upp en ny lampa där. Tidigare hade vi bara en billig ikea lampa som vi köpte i ren panik när vi flytta in här. Jag ska vara ärlig också att jag har inte direkt brytt mig så mycket om vad man har för lampa i taket heller, men det är ett intresse som smygit sig på allt eftersom. Vi har ju så himla fina lampor i resten av lägenheten så jag kände att det är dags att även ta tag i och byta lamporna i barn rummen. Så Wilmas lampa var den som fick bytas ut först, valet blev en likadan som vi har i sovrummet. En EOS lampa från VITA Copenhagen, och jag blev rikigt nöjd. 

 
-byErina, Barnrum | barnrum, barnrumsinspiration, eos lampa, eos taklampa, fjäderlampa, tjejrum, vita copenhagen, vita eos | |
Upp