Inga mera frusna barn


Vi har varit ganska skonade mot kylan denna vinter även om det kommit dagar då det varit rejält kallt, för att sedan dagen efter skilja hela 10-15 grader. Det var en dag förr förra veckan som vi hade rejäl kyla när vi var och åkte skridskor, barnen frös och vi frös. Det där med kläder till barn är verkligen svårt, lager på lager fungerar såklart, men jag kan ändå känna att man vill ju även att det ska vara bekvämt och att man ska kunna röra sig.

Så jag rådde efter lite hjälp och sökte runt på underställ och kom fram till att vi ska testa köra underställ i ull, 100% merinoull. Ja ni kan ju gissa om jag blev förvånad när jag idag fick hem detta set, jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att det skulle vara så tunt som det faktiskt var. Med andra ord är kravet på rörlighet uppfyllt och dessutom kan man vara säker på att barnet håller sig varm. Även ett flecce set fick följa med i beställningen.

 


För er som inte heller testat underställ i merinoull tidigare, ja ni kanske förstår varför jag blev så förvånad över hur tunt det var. Tänk att något så tunt kan vara så varmt.


 
-byErina, Barnkläder - Pojk, Barnkläder - Tjej, Barnprodukter | 100% merinoull, flecce set, nordbjörn, underställ, underställ i merinoull, underställ i ull | |
Upp