Hemmagjord sockervadd


Vi har blivit med sockervaddsmaskin... Tidigare i veckan beställde jag en sockervaddsmaskin, fråga mig inte ens vartifrån jag fick denna iden. Av en slump så googla jag runt på en annan produkt jag skulle ha och mitt i detta så kommer en sockervaddsmaskin upp på skärmen, klick klick så var den påväg hem till oss.

Igår var vi och hämtade ut den och vi var såklart tvugna att testa den på en gång. Kan ju säga att vi hade två riktigt glada barn här hemma, hemmagjord sockervadd... hade jag själv varit 4-5år så hade jag blivit minst lika glad. Tänk att alltid kunna göra sin egna sockervadd när man vill, men framförallt extra kul om barnen har kompisar här hemma och man vill mysa till det lite extra eller när barnen har kalas och kan bjuda på sockervadd.

Och det bästa av allt, man behöver bara en enda ingrediens och det är såklart socker, något man alltid har hemma, sen är den riktigt billig också och så simpel att använda. Man värmer bara upp maskinen i 5minuter så den blir varm, sen häller man i socker och vips så har man sin sockervadd på 1-2minuter och vill man göra fler är det bara hälla i mer socker och göra en till... 


 

-byErina | hemmagjord sockervadd, sockervadd, sockervadd maskin | |
#1 - - anannanland.blogg.se:

Åh så gott!

Upp