Disney On Ice


 
Vilken magisk helg vi haft i göteborg, eller helg och helg, för oss var det som en helg eftersom vi var lediga tillsammans. Vi åkte iallafall ner mot Göteborg på Torsdag morgon och checkade in på vårt hotell Gothia Towers. Första gången vi bor på detta hotell och det var helt okej, vi valde det för att vi ville bo så nära scandinavium och universeum som möjligt. Och så tänkte vi att vi troligen får en härlig utsikt över Liseberg om vi får ett rum högt upp vilket vi också fick på våning 17. Däremot hade familjerummen gärna fått vara lite större, vi är iallafall vana att ha större familjerum så detta kändes lite i minsta laget. Sen var tyvärr frukosten katastrof, jag som helst bara vill ha frukt och grön, en lite smörgås och lite yoghurt till frukost när man bor på hotell kunde inte ens få mig ett salladsblad till smörgåsen. Jag som hade trott jag skulle få frossa i flera melon sorter, iallafall vattenmelon, ananas och nån mer exotisk frukt. Tyvärr fanns det heller inget vegetariskt/veganskt pålägg vilket jag tyckte var lite dåligt med tanke på hur stort hotell detta är och hur många som idag faktiskt inte äter kött. Aja nog om det.

 
På torsdag kväll traska vi iallafall iväg till scandianvium som låg precis runt hörnet, för att se på Disney On Ice. Och jag kan bara säga WOW vilken upplevelse, det var så himla bra. Jag hade mer än gärna gått tillbaka dagen där på och sett den en gång till. Årets tema var ju Frost, så jag tror att det var stor del till att jag älska det så mycket, för jag är ju som sagt lika frost biten som Wilma. Men sen var dom också fantastisk duktiga ute på isen, en annan är glad som lyckas hålla sig på benen när man stå på ett par skridskor så man kan ju inget annat än imponeras av deras skridsko åkande och alla hopp. Wilmer tyckte också om föreställningen och likaså pappa T, som trodde det skulle bli långtråkigt, men ack så fel han hade. 


Tyvärr fick man inte ha med sig systemkamera in, men min vän Elin var rustad med kompaktkamera så hon kunde stå för kvällen bilder, medans jag fick filma med mobilen. Så bilderna nedan är tagna av Elin Blomberg. 
 
 

  

 Efter föreställningen tog vi en promenad bort till Avenyn för att käka mat innan vi gick tillbaka till hotellrummet och myste tillsammans. Barnen hade så sjukt mycket energi och somnade inte förräns efter midnatt. På fredag morgon överraskade vi barnen dessutom med ett besök på Universeum, men det kommer i ett eget inlägg här på bloggen, så håll utkik. 

-byErina, Allmänt, Familjen, Resa, Wilma 2017, Wilmer 2017 | disney on ice, gothia towers, scandinavium | |
Upp