Allmänt babbel...


Allt bra med er? Måste bara börja säga att fy tusan vad det blåser ute, jag kan inte ens minnas att det någonsin varit sånt här blåsväder i Karlstad tidigare. Sitter i vardagsrummet vid balkongen just nu och det känns som att vinden ska slita loss och dra med sig hela balkongen, träden ligger halvt ner och jag som skulle åka iväg på lite ärenden idag vill inte ens gå utanför dörren. Blåser det lika mycket hos er runt om i landet? 

 
Imorgon åker vi iväg på våran lilla minisemeter och jag har iallafall fått en hel del gjort här hemma, igår körde jag totalt 13 maskiner med tvätt så man kunde se botten på tvättkorgen vilket kändes helt fantastiskt. Inte varje dag man kommer ikapp så den är helt tom, för att sedan på kvällen fyllas med dagens använda kläder. Nåja den var tom i nån timma iallafall. Idag har jag städat och strykit alla Tommys kläder som jag hängt fram som han ska ha med sig till göteborg, lär väll bli skrynkligt igen när det ska packas ner, men det känns iallafall som en god gärning. Tommy lär bli överlycklig iallafall då han älskar ny strukna kläder men själv inte är så intresserad av att göra det. Han lämnar sina skjortor till sin farmor, tur att hon erbjuder sig och mer än gärna stryker.

Nu ska jag packa ner barnens kläder också, även om det bara är en natt vi sover på hotell så behöver man packa endel. Detta vädret gör att man måste ha med både det ena och det andra i klädväg och sen att barnen är åkasjuka så vet man inte om det kan hända en olycka i bilen. Men jag hoppas innerligt att ingen av dom ska spy i nya bilen, vilket vi ännu inte råkat ut för, peppar peppar. Wilmer har inte spytt någon gång ännu sedan vi köpte åksjuke band att ha på handleden, nått vi måste se till att köpa nya då de andra försvan i samband med att vi städa ur och sålde den tidigare bilen. Nej nu ska jag sluta och skriva och få lite mer gjort här hemma! Ha en fin dag allesammans. 

-byErina, Allmänt | |
#1 - - Helene:

Blåst och regn i Göteborg. Även ute på landet i Sätila, men lite mer snöblandat där. Bättre med regn än blandat...

Svar: Och vi som ska iväg till göteborg imorgon, typiskt att det blåser där med. Jag är helst utan både regn eller snöblandat, vi har också fått lite snö idag men det försvann lika fort som det kom.
Erina Tomasson

Upp