Sista Januari


 
Så var våra underbar juveler hemma igen, dom har sovit hos gammelfarmor och gammelfarfar i två nätter efter konstant tjatande om att dom ville vara där. Helgen vill vi gärna ha tillsammans med barnen, men att lämna bort dom nån gång på vardagen efter deras önskemål ser jag inte helst som några hinder. Kul att göra nått annat än det gammla vanliga och bara vara hos dagmamman när vi jobbar och behöva gå upp tidigt. 

Denna dagen har inte gått i många knop direkt, jag åkte till jobbet imorse som vanligt. Är dock mega förkylld och kände mig väldigt varm. Så när jag kom hem tog jag tempen, och precis som jag anade hade febern kommit på besök. Så det var bara att ställa in dagens möte och så slog jag på en film i soffan och slocknade lika fort. Imorgon är vabruari här och jag bara väntar på årets första vabbande, eller ska vi ha lika tur som förra året tro.


-byErina, Allmänt | | Kommentera |

Ny lampa i Wilmas rum


I samband med att vi nu gjort om i Wilmers rum så insåg jag att jag även vill göra om i Wilmas rum snabbare än vad jag hade tänkt. Inte nu på en gång men kanske i sommar nån gång eller till hösten. Det är inte jätte panik där inne även om jag absolut inte gillar hennes rum längre, jag har helt bytt stil och smak. Jag vill få det lite mer rogivande och mer neutralt än alla dessa olika rosa färger överallt. Att inreda ett tjejrum är betydligt svårare än ett pojkrum tycker jag, det blir så lätt att man köper rosa rosa rosa och vips så har man 50 nyanser av rosa. Inte så smickrande kanske, iallafall inte om man frågar mig som har detta som intresse och mer än gärna pyssla och donar i barnens rum och tycker det är lika viktigt att ha det fint där som i övriga lägenheten. 

 
Men trotts att det är ett tag kvar innan jag tänkt göra om i Wilmas rum så har jag iallafall äntligen fått upp en ny lampa där. Tidigare hade vi bara en billig ikea lampa som vi köpte i ren panik när vi flytta in här. Jag ska vara ärlig också att jag har inte direkt brytt mig så mycket om vad man har för lampa i taket heller, men det är ett intresse som smygit sig på allt eftersom. Vi har ju så himla fina lampor i resten av lägenheten så jag kände att det är dags att även ta tag i och byta lamporna i barn rummen. Så Wilmas lampa var den som fick bytas ut först, valet blev en likadan som vi har i sovrummet. En EOS lampa från VITA Copenhagen, och jag blev rikigt nöjd. 

 
-byErina, Barnrum | barnrum, barnrumsinspiration, eos lampa, eos taklampa, fjäderlampa, tjejrum, vita copenhagen, vita eos | | Kommentera |

Uppdaterat Wilmers garderobButikskedjorna har fått i så himla mycket fina "pojk kläder" och jag var såklart bara tvungen att passa på att fylla på wilmers garderob. Tuffa men ändå riktigt snygga kläder med härliga detaljer och tryck. Den grå tröjan har jag köpt på H&M och de andra tre plaggen är från Lindex senaste kollektion.  
-byErina, Barnkläder - Pojk, Shopping | barnkläder, pojk kläder | | Kommentera |
Upp