Fyndat till barnen


 
Efter jobbet idag så tog vi oss en tur till leksaksaffären, och snacka om att vi kom i rättans tid. Precis när vi klev in på Toysrus så höll dom på att plocka fram leksaker som var prissänkta till sjukt låga priser. 5min senare hade vi fyllt kundvagnen med alla leksaker på bild för bara 208kr. Snacka om att fynda!! Trotts att barnen nyss fyllt år och att det varit jul så kunde jag ju lixom inte låta bli när det var såhär billigt. Nöjda barn med lite nya leksaker och även några presenter till kusinerna fick vi med oss hem. 

Två stycken bakset/bakbänk och ett frost set med lunchbox och vattenflaska

Två stycken Spiderman figurer

Två stycken star wars svärd med ljud, playmobil set

 Två stycken my little Pony hus, två stycken spiderman spindelnät på tub
 
-byErina, Barnprodukter, Shopping | |
#1 - - Sanna:

WOW, vilka fynd! Någon leksaksbutik som gått i konkurs? Hade mer än gärna fyndat där jag också, men antar butiken inte ligger i närheten av Norrköping?

Kram Sanna

Svar: Nä ingen konkurs, det är Toysrus som brukar ha sån rea på vissa leksaker någon gång om året då och då och vi hade tur igår som kom dit precis när dom ställde fram alla sakerna. Detta ska gälla alla Toysrus butiker men utbudet vad de olika butikerna rear ut skiljer sig nog mycket beroende på vad för rest leksaker dom har kvar som dom behöver bli av med.
Erina Tomasson

#2 - - Katarina Nilsflykt:

Vad kommer det sig att det va sånna sjuks priser!? Jag hade såååå gärna velat haft turtles vapnen, allihop då Milo typ endast leker med just det svärdet just nu.. 🙈😝 är det bara er Toys-butik? Snälla hjälp mig att köpa dessa! 😍😍😍

Svar: Jag vet faktiskt inte varför dom har sånna låga priser och minst sagt udda priser. Jag fråga i butiken och då sa dom att det är kontoret som bestämt priserna. Jag vet att dom brukar köra så nån gång om året och vi hade tur denna gången som kom dit precis när dom la fram allt. Tidigare gånger när vi sett leksaker till så låga priser så har det inte varit några större bra saker (enligt mig) kvar. Men det fanns inte så mycket sv allt så det gick fort åt. Gissar att det är sånt som utgått, sånt dom inte vlir av med eller som dom bara har få examplar kvar av som dom rear ut. Så utbudet varierer nog väldigt mycket vad dom har i de olika butikerna. Alla Toysrus ska ha sån här bra rea men sen är det ju olika vad för leksaker de olika butikerna rear ut eftersom det dom säljer skiljer väll sig och därmed har dom olika saker kvar i lager dom vill bli av med. Ååh jag tänkte köpa turtles svärden som bara kosta 7kr/st, dom hade alla färgerna, men det vlev inte att vi köpte dom och nu kan jag garantera att dom finns inte kvar. Det kom två riktiga gamar när vi var där som bara öste ner leksaker i sina kundvagnar .
Erina Tomasson

#3 - - Helena R:

Det var verkligen fynd ni gjorde 😀

Upp