Sudio hörlurar + rabattkod


I samarbete med sudiosweden.com

Använd rabattkod: 15erina för att få 15% rabatt på ett helt köp


För några veckor sedan fick jag hem ett par trådlösa hörlurar från Sudio, en produkt som sedan dess blivit väl använd. Jag använder hörlurar på jobbet VARJE dag och lyssnar på poddar och musik. Jämfört med mina tidigare hörlurar så är ljudkvaliten i dessa från Sudio nått så enormt mycket bättre. jag trodde inte jag var en sån person som kunde höra skillnad på kvaliten av ljudet i ett par hörlurar, men tydligen så kunde jag det. Och skillnaden är enorm.

 
Förutom ljudkvaliten måste jag även ge speltiden på otroliga 9timmar en stor tumme upp, för finns det nått tråkigare om man glömt av att ladda hörlurarna och dom stängs av, förmodligen inte. Förutom det är dom grymt snygga också, men absolut inget som är ett måste utan bara ett pluss.

 
Den modellen som jag använder heter VASA BLÅ och är i färgen rose gold. Hörlurarna finns i flera olika modeller, men denna är den som passar bäst i min öron. Jag kan verkligen inte ha någon annan modell på plupparna i öronen utan att dom såfall åker ur eller att det helt enkelt skaver och gör ont i örat.

Så modell på öronplopparna är ju såklart en smaksak vad man vet att man själv föredrar. Det följer även med flera storlekar på plupparna till öronen så man kan använda just den storlek som passar ens egna öra bäst. Hörlurarna finns i hela 6st olika modeller och i flera olika färger.

 
Och som en liten julklapp har jag även en rabattkod till er som ger 15% rabatt på ett helt köp om ni använder kod: 15erina i kassan. 


-byErina, Jag tipsar | hörlurar, sudio, sudio hörlurar, trådlösa hörlurar | |
Upp