En longboard har flyttat in

Inlägg i samarbete med Jollyroom.se
__________________________________


Tidigare i veckan så berättade jag om Jollyrooms stora kampanj Back to School, denna kampanjen pågår fortfarande och kommer göra det ända fram till 10aug. Så är man ute efter att fynda nått speciellt så kika in hos Jollyroom då dom har prissänkt tusentals varor just nu. 

Bland annat finns det massor av produkter under kategorin sport och fritid/utelek där man hittar skateboard & Inlines och såklart denna super coola longboarden om ni frågar Wilmer. Vi fick hem denna förra veckan och Wilmer blev så himla glad över den, själv trodde jag inte ens att han viste vad det var för nått, men han hade tydligen stenkoll på det. Det dröjde inte många minuter innan han sprang ner till sin kompis som bor här på våningen under oss och vips så var dom ute på gården och lekte för fullt med den. Dock står dom inte på den med fötterna ännu utan dom åker på rumpan, men nog ska vi lära oss att åka med fötterna på den också. 

Ifall ni undrar var det är för vitt uppe på longborden så är det jag som skulle torka av den med våtservetter innan jag tog kort på den då den var lortig, men ja istället fastna det ludd från våtservetten på den räfflade ytan på longborden. Mycket smart gjort av mig, eller inte :I
-byErina, Barnprodukter, Jag tipsar | |
#1 - - Helena R:

Den där skulle jag aldrig kunna ha någon balans på... 😂 jag beställde två air scooters till barnen igår. Vi har ju mest grusväg hos oss och tror att de blir roliga .

Upp