Reunion 2.0


Exakt 4veckor sedan har gått sedan vi var nere hos våra vänner i Halmstad, det är Hanna och Johan som varje år bjuder ner oss och flera andra vänner till deras hem för en hel helg utan barn. Denna sommar var det dags för 3:e återträffen och det kunde inte varit mer perfekt än vad det var, strålande väder, grillkväll, musik quiz, drinkar, äventyrsgolf, after beach med publikrekord på Tylösand, kräftskiva, femkamp och ännu mer alkohol. En sån där perfekt barnfri helg i fina vänners sällskap. 

Bilder från halmstad helgen 2015 hittar ni HÄR och bilder från 2016 hittar ni HÄR.

 
Bilderna nedan är fotade av mig och Linda Blom, fler bilder och filmklipp hittar ni på Instagram under hashtaggen #reuniontvåpunktnoll. Och går ni in på Jennifer och Robins youtube kanal så hittar ni där två klipp från helgen. 
Ena delen hittar ni här Del 1 som börjar 8:45min in i klippet/videon och här hittar ni del 2 från helgen. Rekommenderar verkligen att gå in och kika där, jennifer och robin är riktigt dukta både med kameran och redigeringen så jaa videoklippen rekommenderar jag er verkligen att gå in och kika på. 

Dukningen inför fredagens grillfest och musik quiz.
Påväg till stranden för att skåla

 

Värparet Johan och Hanna till vänster & Robin och Tommy till höger på äventyrsgolfen.

 
Publikrekord på after beachen, det var så mycket folk så dom fick stänga igen grindarna så inga fler kunde gå in, ja de som syns på denna bilden är ingenting av hur mycket folk det var. Och mitt i detta drar jag med mig Sandra mitt i publik havet, det tog oss "bara" 20min att knö oss fram bland alla människor som stod packade inpå varandra. Men till slut stod vi där framme i mitten och kunde dansa, sjunga och hoppa tills vi knappt fick nån luft och i panik fick ta oss ut därifrån då det på riktigt kändes som vi skulle klämmas ihjäl. Jag brukar inte ha svårt för att knö såhär bland folk, och även om det inte på bilden syns så var de det sjukaste jag varit med om. 

På beachen för gruppfotografering


Lördagkväll bjöd på kräftskiva och femkamp.

 

-byErina, Allmänt | after beach, barnfritt, fem kamp, grillkväll, halmstad, kräftskiva, musikquiz, party, reunion, tylösand, äventyrsgolf | | Kommentera |

20% på inredning

Innehåller reklam för ellos.se
___________________________________________________

Idag vill jag passa på att tipsa om den fantastiska rean inne hos ellos där man får 20% rabatt på ALLA deras home produkter. Rabatten inkluderar även möbler vilket brukar vara väldigt ovanligt, dessutom gäller det även varumärken. Ni aktiverar erbjudandet med 20% rabatt genom att klicka er in HÄR.
 
Jag shoppar ju en hel del hos ellos och jag kunde såklart inte låta bli nu heller, dock blev det mest småsaker som lite nya gardiner och sängkläder. Men jag önska verkligen vi hade mer plats här hemma, för det finns så många fina skåp, skänkar, byrå osv som jag skulle vilja ha. Inte minst deras vitrinskåp vincent som är det första jag kommer köpa hem om vi flyttar nån gång. Jag verkligen tok älskar det och tycker det är så himla fint. 

 


-byErina, Jag tipsar | | 2 kommentarer |

Självplock av Blåbär - Gillberga Bär


Inlägg i samarbete med Gillberga Bär

 
I måndags tog vi oss en tur till Värmlands Nysäter till Gillberga Bär för att testa på självplock av blåbär, och wow snacka om en klass för sig. Första gången vi testa på detta men absolut inte den sista, både jag, Tommy och barnen älskade det. Hela 5kg blåbär fick vi ihop, och fler burkar hade vi i bilen än det som syns på bilden här under. Och detta tog oss inte ens 1timma att plocka ihop. Önska vi hade haft med oss mer burkar för här hade jag kunnat stanna kvar hela eftermiddagen, vilken idyll att gå bland de enorma blåbärsburkarna och bara plocka plocka plocka istället för att i skogen försöka leta till sig några enstaka små blåbär. Dessa är dessutom riktigt stora och så himla goda. Av de fyra sorterna som fanns föll vi lite extra för två av sorterna, Tommy och Wilmer föll mest för PUTTE de som smakar och i färgen ser mer ut som våra egna svenska skogs blåbär medan jag och Wilma föll för NORTH BLUE, de stora mer ljusblå blåbären med lite syrligare smak likt de man köper i ask i affären. Dock går ju inte affärens små askar för 40kr att jämföra med 1kg (2liter) för 70kr och dessutom helt färska direkt från buskarna och få plocka dom själv. Ja sa jag att vi total ÄLSKA detta med självplock av blåbär. Hade tidigare inte ens en aning om att detta fanns, men glad att vi vet om det nu. Så bor ni i närheten eller har vägarna förbi Värmlands Nysäter (40min från Karlstad) så rekommenderar jag verkligen att svänga förbi hos Gillberga Bär


Upp