Söndag och Pokemon jakt


Imorse var det Wilmer som vaknade först här hemma, kanske för att vi igår hade lovat honom att vi idag skulle ut och jaga pokemon. Så det första jag såg när jag slog upp mina ögon imorse var en teckning som Wilmer hade målat där han är ute och jagar pokemon som han mer eller mindre tryckte upp i ansiktet på mig. Men riktigt så snabba upp ur sängen var inte resten av familjen, utan vi tog en ordentlig ligga kvar i sängen och dra sig morgon innan vi dukade fram för frukost och sen bagav oss ut till skutberget för att jaga pokemon. Även lite bröd hade vi med oss så Wilma kunde mata fåglarna medans Wilmer jaga sina pokemon. Underbart vår väder bjöds det på dessutom, men tro det eller ej så mitt i solskenet så kom det även lite snö. Sjukt märkligt väder.  
-byErina, Allmänt, Familjen, Wilma 2017, Wilmer 2017 | | Kommentera |

Tivoli i stan


Denna helgen bjöd karlstad på vårens årliga marknad och tivoli, så när min mamma och syster ringde och frågade om vi ville följa med så kunde vi såklart inte säga nej. Vi möttes upp och strosa runt lite bland marknads stånden tills det sedan var dags för barnens favoriter... karusellerna! 

Wilma, kusin Nellie, kusin kevin och Wilmer.
 
Att åka karuseller på sånna här marknadstivolin är minst sagt svindyrt, men det fick allafall bli 6 karuseller var för barnen. Men det var ganska lagom dessutom för fy tusan vad kallt det varit idag, det blåser storm här och vädret växlar om vart annat. Till och med lite snö föll ner på marken för att sedan växla till sol och nästa sekund iskalla stormar vindar igen. Men barnen var nöjda iallafall och det är väll huvudsaken, men nu längtar vi till sommaren så vi kan åka ner till Liseberg, helt klart en av barnens absoluta favorit ställen som vi besöker varje sommar.

Hela kusin maffian samlade i drak-bergodalbanan

  
-byErina, Släkten, Wilma 2017, Wilmer 2017 | | Kommentera |

New In - Kamouflage


Kan vara ett av mina mest otippade köp som jag gjorde förra veckan. Eller det började redan i London när jag hittade en super snygg jacka till mig själv inne på Primark i kamo mönster. Jag är egentligen ingen kamo tjej och har mer eller mindre ratat det mönstret i hela mitt liv. Men när jag såg jackan var jag lixom bara tvungen att köpa den, och nu förra veckan klickade jag även hem kläder i kamo mönster till Wilmer. Två par super snygga härliga mysiga byxor från Zara.

 
Dock vart jag riktigt besviken att det inte fanns något resor på insidan av byxorna som man kan spänna åt. Wilmer är en riktig spinkis i midjan och alla byxor är verkligen för stora för han så när jag handlar ii butik kikar jag alltid så byxorna har resor som man kan spänna åt på insidan av byxorna. Men nu när jag handla på nätet kunde jag ju inte kolla upp detta. Dragsko i midjan fanns det dock tack och lov, men det är ju inte hur enkelt som helst att tex när han varit på toaletten att då själv behöva spänna åt byxorna så dom inte åker ner. Nej det var en miss helt klart på dessa byxorna som jag annars gilla riktigt mycket. 


Även en snygg enkel tshirt fick följa med i betsällningen. 

 
-byErina, Barnkläder - Pojk, Shopping | | En kommentar |
Upp